Moje šťastná hvězda

Potkala konečně toho pravého?

Moje šťastná hvězda

Musela se vypořádat se ztrátou práce i otce své dcery. Nyní to vypadá, že po smutku přichází sladká odměna.

Sympatické herečce nebyl osud nikdy příliš nakloněn. Zpočátku nemohla najít práci, která by ji uživila, a když ji  konečně našla, začalo zase trápení s muži. Nyní to ale začíná vypadat, že se u IVANY JIREŠOVÉ (43) karta obrací.

Role barmanky Lucie v seriálu Ordinace v růžové zahradě byla pro Ivanu Jirešovou (43) osudová. Sympatická herečka totiž předtím prý nemohla o pořádnou práci v oboru zavadit, a tak se často musela živit i jinak. Pak se z ní ale ze dne na den stala hvězda a toho se držela pěknou řádku let. Ovšem až do letošního roku.

Nevěděla, co bude dál

Když se Ivana dozvěděla, že její milovaný seriál končí, dost ji to rozhodilo.  „Oplakala jsem to. Když mi přišel mail, že je konec, dala jsem si cigaretu, i když nekouřím, dala jsem si červené víno a poplakala jsem si,“ svěřila nedávno.

Nejenže se nedokázala smířit s tím, že bude muset po tolika letech opustit

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden