Můj čas na kafíčko

Potkat se dřív, už jsou Štěpánek a Adamovská od sebe! Je rozvod na dohled?

Oba dva si už prošli za svůj život několika rozvodovými kolotoči! Dopustí to znovu nebo to jejich vztah ustojí?

Ani pohádková svatba, kterou herečtí kolegové a manželé Zlata Adamovská (58) s Petrem Štěpánkem (68) měli v oblíbeném seriálu Ordinace, ani ta skutečná ještě nejsou zárukou vztahu bez mráčků. Ty se právě teď nad dvojicí začínají stahovat. Nebo je vše jinak?

Od léta v roce 2013, kdy si řekli oblíbená herečka Zlata Adamovská (58) a šarmantní herec Petr Štěpánek (68) své „Ano“ v pražském hotelu Intercontinental už uplynuly téměř čtyři roky! Po neúspěšných předchozích vztazích a několika rozvodových tahanicích s předchozími partnery by se dalo čekat, že budou oba miláčci národa ve společném životě poučení a spokojení. Opak je ale možná pravdou! Je pravda, co se povídá o jejich hádkách za zavřenými dveřmi jejich bytu? A jak zamává s oběma manžely Petrova mladá seriálová snoubenka z Ordinace, která je zatraceně sexy?

Schyluje se mezi nimi k rozvodu?

Jejich svatba proběhla v téměř naprostém utajení! Co bylo důvodem? Snad strach ze zklamání, které už oba prožili? Za vším stála hlavně Petrova tradiční a přísná výchova. Svatba pro něj byla důležitým a samozřejmým vývojem. „Stručně řečeno jsem Zlatu požádal o ruku, protože jsem to tak chtěl. Byl jsem tak vychován a takhle se stavím k životu. Je to pro mě vstřícný krok především k partnerce. Mě připadá správné uzákonit svůj vztah. Dát všem najevo, že k sobě patříme. V dobrém i ve zlém,“ uvedl na pravou míru Petr důvody svého životního rozhodnutí, kdy Zlatu požádal o ruku ve velkém stylu na dovolené uprostřed afrického safari. A dodal: „Kdybych to tak nechtěl nebo měl nějaké pochyby, tak bych to neudělal.“ Má ale na věc stejný názor i teď s odstupem nějakého času?

Zklamání si užila dost v druhém manželství. Teď už chce mít klid!

V Ordinaci bude pěkně dusno!

Po šesti letech se Petr do seriálu Ordinace zase vrátil. Jako doktor Eduard Valšík přijel z Francie i v náruči s mladou krásnou snoubenkou, herečkou Marikou Šoposkou (27). Ta hraje ztřeštěnou a prostořekou doktorku Brigitu Mrázkovou, přezdívanou Bibi, která ze svého o třicet let staršího milence obdivem nespustí oči. Je znát, že mezi oběma herci přeskakují jiskry.„Doufám, že si to Petr nepřečte, ale já si ve skutečnosti nedokážu přestavit vztah s o tolik starším mužem. Třicet let je opravdu velký věkový rozdíl,“ svěřila se pohledná Marika. Sama je navíc šťastně vdaná a se svým skutečným manželem má už dokonce dvouletého synka Benedikta (2). Nenechá se charismatický a stále atraktivní Petr zlákat k nějaké hlouposti ve skutečném životě, které by později mohl litovat? Zlata má s nevěrami z předchozího manželství s Radkem Johnem (62) už bohaté zkušenosti. A dá se očekávat, že by jen těžko snesla milostné avantýry svého současného muže. Náplastí za všechno to podezírání a žárlivost ale může být tučná výplata, kterou oba v Ordinaci dostávají. „Petr dostal po svém návratu do Růžovky velký prostor. Natáčí teď osm až deset dní v měsíci,“ prozradil informovaný zdroj ze štábu. Při zhruba deseti tisících za jeden natáčení den si tak charismatický herec může přijít až na sto tisíc měsíčně. A to za to stojí!

Zlatě se sexy mladá herečka v objetí Petra vůbec nelíbí!

Díky nemovitostem jsou za vodou!

Kromě toho, že jsou jedni z předně obsazovaných herců v Ordinaci, účinkuje Petr Štěpánek také v dalším seriálu Ohnivé kuře. Mimo to jim ale spadla do klína také poloviční část obrovského dědictví po Petrově otci Zdeňku Štěpánkovi (+71) v podobě bytu v centru města u Karlova mostu. Tam jsou odhadované ceny kolem padesáti milionů korun. Polovina sice patří jeho sestře Kristině Taberyové (65), ale i tak si přijde na dost! Petr nejdřív nedal na Malou stranu dopustit, ale teď se do Prahy 6 zamiloval. „Jsem tam spokojenější, protože se tam mluví hlavně česky, na rozdíl od centra, kde víc slyšíte angličtinu nebo ruštinu. A lidé se dokonce zdraví a často se i znají,“ pochvaluje si změnu ženatý herec. Zlata navíc nezůstala pozadu a investovala peníze do své vily v Dejvicích, kterou získala po druhém rozvodu s Radkem. Kdo by si myslel, že si Petr své miliony spoří doma, je na velkém omylu! Herec totiž umí velmi dobře investovat! A jak jinak než zase do nemovitostí! Navíc se jako správný manžel se svou ženou Zlatou o vše náležitě dělí. Luxusní byty v pražské Bubenči nedaleko jejich společného bydlení a nový byt v centru Prahy blízko hotelu Intercontinental jsou zárukou chytře uložených peněz. Společné potomky už sice nemají, ale mohli by jednou zdědit pohádkové dědictví Zlatiny děti Barbora a Petr?

Potkat se dřív, už jsou od sebe!

Narazili na sebe až v pozdějším věku. Zlata do té doby stihla dva rozvody a Petr po půl roce opustil v mládí první ženu herečku Reginu Rázlovou (69). Druhou manželku režisérkou Vlastu Janečkovou (+78) pochoval před pár lety. Minulost tak oba herce přímo varuje, aby už se nepouštěli do dalších milostných dobrodružství. Sám Petr tvrdí, že kdyby se potkali dřív, už by byli se Zlatou dávno od sebe. Dřív byl totiž mnohem hádavější. Dnes už má rád klid, takže se střetům a hádkám vyhýbá. A pokud se k nějaké schyluje, raději odchází pryč. Zlata rozhodně nepůsobí jako křehká žena, co by se hned hroutila. Podle svých slov si navíc vystačí docela dobře sama. „Já jsem ženská, která stojí nohama na zemi, a mám jednu velkou výhodu. Jsem pracovitá a praktická a tak se nebojím jít i do nepřipravených věcí,“ říká. Že by myslela na zadní vrátka? Chce dát svému muži najevo, že by se bez jeho chlácholivé náruče obešla? „Dokážu si poradit se vším – vyměnit kolo u auta, vodovodní baterii nebo promazat panty u dveří,“ směje se Zlata. Riskl by Petr vyměnit takovou zlatou ženu jen za chvilkový románek s mladou kráskou?

Regina Rázlová

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden