Můj kousek štěstí

Potoky slz zvěstují konec vztahu? Drama v pozadí

Chytrému muži napověz... Pochopí konečně, že bez svatby to už takhle na psí knížku dál nepůjde?

V taneční soutěži StarDance se stala hvězdou, ovšem soukromí moderátorky podle všeho dost trpí. Rodinka, která na první pohled vypadá ideálně, může skrývat celou řadu problémů.

Je krásná a svůdným pohledem dostává muže stále do kolen. Povídá se, že Iva Kubelková (46) dokonale okouzlila i tanečního partnera ve StarDance Martina Prágra (29).

Jsou jako jedno tělo, možná i jedna duše. Na parketu jim to šlape a není tajemstvím, že si rozumějí i v soukromí. Když před pár týdny předvedli nádherný waltz, její dcery Natálie (19) a Karolína (14) v publiku plakaly.

Bylo to dojemné, k slzám měli blízko i další přítomní hosté. V případě dvou překrásných mladých slečen, které nezapřou maminčiny geny, v tom ale mohlo být i něco jiného, než pouze radost z perfektního výkonu maminky.

Už nějakou dobu se spekuluje o tom, že mezi Kubelkovou a Prágrem je mnohem víc, než jen profesionální vztah dvou tanečníků. Přesto, že moderátorka o svém životním partnerovi mluví v superlativech, Georg Jirasek (65) si její věrností podle všeho vůbec nemůže být jistý.

Možná i proto jejich dcery ronily potoky slz. Snad viděly věci, které mohly znamenat, že si maminka se zajíčkem rozumí víc, než by bylo zdrávo.

Svatba jako řešení?

A mohl by se někdo divit, kdyby měla Kubelková románek? Vždyť s Jiraskem jsou přes dvacet let a přece jen je dělí dost výrazný věkový rozdíl. Navíc si ji Jirasek stále nevzal, na což teď může doplatit.

I když si asi nikdo nemyslí, že by bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra (51) nevěru jakkoli plánovala, věci se někdy vyvinou tak nějak samy. Alespoň zásnubní prstýnek by pak mohl být pojistkou, která rozhodne mezi úletem a včasným zařazením zpátečky.

I lidé z okruhu jejich známých se shodují, že kdyby Jirasek nyní přišel s tématem „svatba“, hodně by toho mohl změnit. Pokud má Kubelková zaječí úmysly, jeho pokleknutí by nejistotu mohlo rychle zahnat.

Kdo si pamatuje na StarDance v roce 2019, tak navíc ví, že Prágr není žádné neviňátko. S bývalou biatlonistkou Gabrielou Soukalovou (34) dokonce skončil v hotelu a zachytili je fotografové. Takže i na Kubelkovou mohl něco zkoušet, nikdo by se tomu nedivil.

Nikdy nejde jen o pouhý tanec

A ona samozřejmě mohla zpočátku odolávat, přece jen její pouto k Jiraskovi je nesporné. Nezapomínejme ale na to, že taneční pár spolu tráví spoustu hodin už několik měsíců v kuse.

Tam se zkrátka může vytvořit vztah, o kterém člověk zvenku nemá ani tušení. Slova o věrnosti a další okázalá gesta určená veřejnosti tak mohou vzít rychle za své.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden