Moje chvilka pohody

Potřebuje chlapa!

O jedné z hvězd seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, Ivaně Jirešové (39), je všeobecně známo, že je pro ni rodina vším. Herečka se už několik let netají ani tím, že by měla ráda další děti. Jenže má to jeden zásadní háček, schází jí k tomu vhodný chlap.

Žádného partnera si totiž neudržela tak dlouho, aby s ním mohla o založení rodiny uvažovat. Představitelka barmanky Lucie tak řeší zásadní životní otázku – stihne si ještě vůbec druhé dítě pořídit?

Odehnala ho od sebe

Posledním mužem, který byl po boku herečky viděn, byl sympatický Štěpán. Ačkoli o něm Jirešová pěla ódy a vypadala po dlouhé době docela spokojeně, netrvalo dlouho a pohledný muž z jejího života zase zmizel.

Vylekaly ho snad rozhovory o miminku? Podle blízkých herečky prý ne. Odehnat ho měla sama Jirešová s tím, že je příliš vytížená a nemá na lásku čas. Pravý důvod bude ale asi někde jinde. Mnozí totiž tvrdí, že ve skutečnosti Štěpán vadil hereččině dceři Sofii (12), která si ho příliš neoblíbila.

Ať už to bylo jakkoli jisté je jen to, že je Jirešová opět sama a její touha po dítěti se opovážlivě vzdaluje. Sama herečka ale ještě flintu do žita nehází a věří, že se dříve či později dočká jak muže, tak přírůstku do rodiny.

Má záložní plán

„Už na to mám jen pár let,“ nechala se slyšet hvězda Ordinace a o tom, že mluvila o mateřství, nemůže být pochyb. Jak se novinářům svěřila, je ochotná pro dítě udělat hodně. Dokonce má připravený plán, jak potencionálního tatínka ulovit.

„Obléknu se, nasadím masku tygra a vyrazím lovit,“ tvrdí sebevědomě herečka, čímž tak trochu vyvrací svá předchozí slova o důvodech, proč se rozešla se Štěpánem. Kdyby totiž neměla čas, jak tvrdila, asi jen sotva by mohla obrážet bary a hledat toho pravého.

Štěpán zřejmě ještě nebyl na rodinu připravený a Sofii se jako náhradní tatínek asi také moc nezamlouval. Nezbývá proto než doufat, že příště bude mít herečka šťastnější ruku při výběru partnera a spokojení budou nakonec všichni.

Každopádně by si měla pospíšit, protože zanedlouho oslaví 40. narozeniny a biologické hodiny bijí doslova na poplach.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden