Moje šťastná hvězda

Zahýbá manželovi se zahradníkem?

S Matonohou už se skoro nikde neobjevuje. Došlo na dobře utajený rozchod?

Manželství LUCIE BENEŠOVÁ (46) a TOMÁŠE MATONOHY (50) se prý otřásá v základech. Jakou roli v tom hraje jejich pohledný soused?


Před lety si pořídili krásný dům, na který se moc těšili. Lucie Benešová (46) si tehdy bláhově myslela, že ho dají s manželem Tomášem Matonohou (50) do pořádku společnými silami, nakonec ale zůstala na veškeré práce úplně sama.


A když nepřicházela pomoc od něho, rozhodla se vyhledat ji jinde. Do oka jí padl soused, který je zkušeným zahradníkem. „Chodí mi sem pomáhat,“ červenala se. Jenže ti dva spolu prý tráví až podezřele hodně času.


Dokázala by Lucie vrazit svému muži kudlu do zad?

Zjistila snad herečka, že vedle sebe potřebuje chlapa, který umí vzít pořádně za práci, a vykašlala se na manžela, jenž pro změnu nedělal doma vůbec nic?

Byl na tom špatně

Když před rokem propukla pandemie koronaviru, byl z toho Matonoha špatný. Ze dne na den přišel o veškeré své kšefty a nevěděl, co bude dělat. Jako hlavní živitel rodiny to tak nemohl nechat a hledal něco, kde by si vydělal slušné peníze, aby tím alespoň částečně pokryl veškeré finanční ztráty.

Nakonec našel uplatnění ve zdravotnictví a stal se z něj sanitář. „Nejčastěji jezdím na infekční, vozím tam matroš,“ přiznal trochu vyčerpaně. V práci trávil hodně času, aby nikdo z jeho rodiny nestrádal. Jenže to Benešová asi přehlížela.

Údajně ji štvalo, že ho nemá pořád po ruce, přitom si tehdy sama postěžovala, že se jejich rezervy tenčí a nevědí, co budou dělat. Lucie sice v té době natáčela veleúspěšnou Slunečnou, i tak měla ale spoustu volného času pro sebe.

Plánovala svatbu prvorozeného syna Luciána (24), kterého má s kolegou Filipem Blažkem (47), zvelebovala svůj útulný domeček ve stylu Provence a milovanou zahrádku, kde jí měl opět pomáhat velice ochotný soused.

Oblíbená Slunečná ji hodně zaměstnává.

Problémy měli už v minulosti

Byla by však herečka schopná svého manžela podvést? Její manželství bylo dlouho považováno za ideální, ale bohužel nic netrvá věčně. O tom, že to mezi nimi není v pořádku, se spekuluje už několik let.

Na vině nemá údajně být nic jiného než stereotyp, manželé jsou spolu už 17 let a ta pověstná jiskra mezi nimi nejspíš vyhasla.

Navíc Benešová je krásná žena a lichotky jiných mužů jí jistě dělají víc než dobře. A ruku na srdce, které z nás ne, jenže někdy to bohužel nezůstane jen u sladkých a pochvalných slůvek.

Nesnese snad její pedantství?

Herečka se netají ani tím, že doma vládne pevnou rukou,  všechno musí být pintlich, a když tomu tak není, dokáže být hodně nepříjemná. A i to má být podle všeho zdroj jejich domácích problémů.Možná proto Matonoha raději utíká z domu,  aby toho byl ušetřen.

Mladíčky se chlubí, mužem ne

A to není všechno. Benešová se nedávno pochlubila tím, že si staví malinkatý domeček v milovaných Jizerských horách. Po manželovi však opět nebylo ani vidu, ani slechu. O pomoc tentokrát poprosila jisté mladíčky.

Není tedy na řečích o jejím údajném románku se zahradníkem skutečně něco pravdy, že se Tomáš najednou přestal objevovat po jejím boku? To ukáže jedině čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden