Moje šťastná hvězda

Potřebuje partnera

Skvělá herečka Milena Steinmasslová (65), která už několik let září v nekonečném seriálu Ulice, má velké trápení.

Už v minulosti si prošla nelehkým obdobím, když se s ní její manžel Roman Pavlíček (65) po téměř čtvrt století dlouhém manželství rozvedl. V té době se psychicky zhroutila a několik let se z toho nemohla dostat.

Potom jí pomohly hlavně její děti a milovaná práce. Nyní ji mají opět svírat velké obavy. Sympatická Milena je totiž už ve věku, kdy se řadí mezi rizikové skupiny, které se lehce mohou nakazit koronavirem, jenž už skoro rok řádí po celém světě.

Dokonce se prý snaží vyhýbat svým kolegům. Pokud to jenom jde, tráví čas o samotě a společně se s nimi schází pouze před kamerou. Jak dlouho to chce ale ještě vydržet?

Problémy s psychikou se vrátily?

Protože tráví většinu času sama, panují obavy, aby se jí nevrátily stavy úzkosti, kterými měla před lety trpět. Cítila se osamocená, ale nového partnera ne a ne najít. Jak sama říká, v tomto věku už je to velký problém.

A zdá se, že ani nyní tomu není jinak. Nikdy se ale nic nemá vzdávat, nějaký princ na bílém koni by se třeba konečně zjevil, kdyby se ho snažila najít. Navíc strachem se také nic nevyřeší. Snad bude mít brzy trochu štěstí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden