Moje šťastná hvězda

Potřebuje slova uznání?

Není snad dne, kdy by se hvězda seriálu Vyprávěj Andrea Růžičková (37) před ostatními nevychloubala, jak dokonalý život má.


S manželem Mikolášem Růžičkou (43) nechávají pravidelně prostřednictvím sociálních sítí nakouknout do jejich soukromí a neváhají se zaprodat ani nějaké té reklamě. Což o to, pokud jim taková forma výdělku vyhovuje, je to jen a jen jejich věc, nejsou jediní, kdo to tak dělá.


Problém je však v tom, že když se na herečku snese nějaká vlna kritiky, je najednou oheň na střeše a může se z toho pominout. Co ale Růžičková v poslední době pořádně přepískla, je, že před několika týdny chtěla udělat dobrou věc a svůj luxusní kočárek, jehož cena přesahuje klidně i 30 000 korun, věnovala Klubu svobodných matek.


Sice šlo o velice ušlechtilý čin, který jedné mamince jistě vytrhne pořádný trn z paty, nechat se při tom ale zvěčnit, aby všichni viděli, jak dobré srdce má, to už je trochu přes čáru. Sice to možná nebylo tak úplně z její hlavy, přesto mohla snímek s díky odmítnout, tak jak by to asi udělala většina slavných...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden