Moje sladké tajemství

Potřebuje zachránit vztah?

Smyslná herečka Jitka Čvančarová (43) poslední dobou překvapuje, a kam přijde, strhává na sebe pozornost. Změn se očividně nebojí, ale její manžel Petr Čadek (42) údajně není moc nadšený.

S  hvězdou seriálu Kukačky a Hlava Medúzy Jitkou Čvančarovou (43) se něco děje. Přiznala, že to v jejím manželství skřípe. „Občas je ta argumentace i emotivní, hlavně z mé strany, protože já jsem oheň a můj muž voda,“ říká.

Zatím se jí daří manžela Petra Čadka (42) po hádce usmířit, ale její poslední mediální eskapády mohou znamenat jediné. Něco jí v životě chybí a herečka volá po pozornosti. Že by ji manžel v něčem zanedbával?

Je jen její doplněk

Začalo to v srpnu na filmovém festivalu v Karlových Varech. Herečka sebevědomě nakráčela na červený koberec v obrovské modré róbě. Už ta vzbudila v přihlížejících rozpaky, ale co se dá dělat, nemůže se zavděčit všem.

Spíš nás zarazila tichá přítomnost manžela Petra Čadka, který po chvíli zřejmě litoval, že manželku vůbec doprovázel. Stál celou dobu ve stínu jejích objemných šatů, manželka ho nepustila ke slovu a jen přihlížel, jak oči všech přítomných mužů míří jasným směrem.

Na hluboké dekolty jsme u Jitky zvyklí, tentokrát byl snad ještě odvážnější. Jako by se rozhodla provokovat za každou cenu.

Blonďatý experiment

Když už rozruch okolo Varů utichl, Čvančarová šokovala podruhé. Tentokrát přišla na společenskou akci ve vlnitém blond mikádu. Nebylo by to poprvé, co experimentovala s jinou barvou vlasů, a blond jí kdysi vážně slušela.

Nakonec přiznala, že přišla přímo z natáčení, kde paruku nosí v rámci role. Očividně si ji nechává i v soukromí. Že by chtěla okořenit jejich dlouholetý vztah?

Proslýchá se, že ji musí Čadek neustále utvrzovat v tom, jak je pro něj ta nejkrásnější. Jejich manželství už ale údajně není tak pevné jako dřív. Herečka už asi neví, jak by si ženami obletovaného tanečníka udržela, a tak dělá se svým vzhledem psí kusy. Pomůže to?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden