Můj kousek štěstí

Potřetí mámou? Moc by si to přála

Zřejmě se konečně rozhoupala. Lucie Borhyová (43) už dobře ví, jak je báječné být maminkou, a ráda by si to vyzkoušela i potřetí. Není možné příliš s tím otálet, v dubnu totiž oslavila čtyřicáté třetí narozeniny.

Krásná blondýna si soukromí úzkostlivě střeží. Na druhou stranu je vzhledem k profesi pod drobnohledem, takže je i přes její ostražitost všeobecně známo, že jeden milostný neúspěch střídá druhý. Ale možná se konečně blýská na lepší časy. S charismatickým právníkem Michalem Smečkou (33) žije tři roky, tedy dostatečně dlouho, aby si jej pečlivě prověřila a neopakovala minulé chyby.

Prověrka dopadla dobře, jak lze soudit z moderátorčina mnohoslibného prohlášení: „Když je možnost miminko ještě mít, tak proč ne. Je to krásné. Uvidíme, co přinese osud.“


Hrdlička uletěl

Předchozí vztah se sportovním redaktorem Michalem Hrdličkou (32) byl médii sledovaný div ne v přímém přenosu. Ti dva pracovali v televizi a vědělo se všechno, i to, že se vytrvale líbají v blízkosti postranního vchodu.

Láska jako trám, díky níž se narodila Linda (6), vydržela asi dva a půl roku, ta s plážovým donchuanem Niko Papadakisem (42), otcem Lucase (12), byla ještě pomíjivější, skřípat to začalo, už když byla moderátorka těhotná. Kdo by se tedy divil, že se rozhodla pořádně si nynějšího partnera prolustrovat?

Konečně seriózní týpek?

A sláva, nápadník se osvědčil, plánuje se miminko. Lucie svého Smečku velmi dlouho schovávala, nechtěla s ním žít v pomyslné výkladní skříni, tak jako tomu bylo se záletníkem Hrdličkou. Tento pro veřejnost trochu záhadný chlapík bude asi konečně seriózní, jiného by si kráska teď už domů nepustila.

A také tolerantní, neboť Lucie má být podle mínění předchozích partnerů tvrdohlavá, místy až panovačná. Ale skutečná láska tohle všechno odpouští. „Co se má stát, to se stane,“ spiklenecky se usmívá půvabná Lucie Borhyová.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden