Moje šťastná hvězda

Potřetí už by se nevdávala

Moje šťastná hvězda

Ženy obdivovaly její obrovský talent, muži schopnost být na jevišti jako doma a okouzlit celé publikum. ZDENA HERFORTOVÁ (76) se nikdy neztratila. Na prknech, která znamenají svět, sice zářila, co se týče mužů, s těmi štěstí neměla.

Proslavily ji Četnické humoresky. V poslední době ale zazářila zejména v oblíbeném seriálu Slunečná. Zdena Herfortová (76) ale nikdy nebyla tou typickou televizní hvězdou a ani v lásce moc štěstí neměla.

Kolegové jí záviděli její talent

Narodila se jako Zdena Rašková 8. října v roce 1945 v Brně ve známé Mášově ulici. Do ulice Balbínova pak docházela do základní školy. Na zdejší Janáčkově akademii múzických umění také vystudovala herectví. Hned po studiích získala angažmá v Mahenově divadle, kde hrála dlouhých dvacet čtyři let.

Hereckého talentu měla na rozdávání, vždyť už od svých třinácti let věděla,  co chce dělat.  Jejím

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden