Můj kousek štěstí

Denisa Nesvačilová: Potvora, či oběť šíleného pisálka?

Jedno se jí musí nechat... snáší nenávistné reakce mnohých diváků s velkým klidem

Odloudit chlapa od rodiny? Pro tuhle dámu hračka. Dokázala to opakovaně. Úspěšně získala image potvory. Právem? Na nevěru ale musí být nejméně dva, nemyslíte?

Hodila vidle do vztahu dvou dospělých, ale také mezi otce a jeho malého syna. Když se téhle známé seriálové herečky ptají na její, pro bulvár tolik výživné, soukromí, začne se Denisa Nesvačilová (31) culit od ucha k uchu, jako by šlo o povedenou taškařici, a zdůrazní, že je šťastná.

Skutečnost, že svým štěstím upírá něčí právo na stejný pocit a že se citové strádání, které má na svědomí, týká dítěte, jaksi pomíjí. Zrzavá dračice si mezi chlapy vybírala tak dlouho, až se jí povedl z hlediska herecké profese majstrštyk − dostala scenáristu, a to ne ledajakého.

Ostatně skutečnost, že byla obsazena ve výrazné roli do seriálu Pálava, hovoří dosti průkazně. Počkáme si, jaké další role budou následovat. Otázkou však je, zda nepříliš úspěšnou Pálavou neutrpěla právě pověst do té doby žádaného Petra Kolečka (38).

Pokud to byl on, kdo si Nesvačilovou prosadil, je jisté, že vedení televize si dá na jeho názory příště velký pozor. Navíc i diváci vnímají, kdo je podepsán pod scénářem jejich seriálu. Kolečko?

Ten, který opustil svého ani ne tříletého Jiříka? Tedy na to, se, táto, dívat nebudeme... − jako bychom slyšeli z českých obýváků. A odtrhnout se od příběhů vytvořených Kolečkem je možná nakonec úlevné.

Bývají tak zamotané a neuvěřitelné, že má divák často dojem, že autor byl při psaní pod vlivem čehosi návykového... Pokud by to tak bylo, nelze se divit, že také scenáristovo soukromí je velmi zmatené. Opustí rodinu, vrátí se, znovu ji opustí...

Realita a fikce se možná v jeho případě tak trochu prolínají. Postavy, jako je Nesvačilová, pak vlastně jen plní autorovo zadání. Co vymyslí příště?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden