Staré dobré časy

Pouto Marka Darcyho z Deníku Bridget Jones a krásnou Livií se přetrhlo

Staré dobré časy

Za manželkou se přestěhoval do Itálie a dlouhá léta působili jako šťastný pár.

Už dávno si podmanil ženská srdce a každý přibývající rok mu sluší. Báječný Mark Darcy (62) z komedií o bláznivé Bridget je i po šedesátce velmi šaramantní chlapík. A protože se mu daří před kamerou i v lásce, rozhodně si na život nemůže naříkat.

Britský herec Colin Firth má svádění žen takříkajíc v náplni práce. Však také natočil takové hity, jako byly snímky Anglický pacient, Láska nebeská a Co ta holka chce. Pochopitelně nesmíme zapomenout ani na slavnou trilogii o Bridget Jonesové, která si podmanila celý svět.

Je znovu šťastně zadaný

Není divu, že po něm fanynky šílí a že si za ním mohou nohy uběhat. Nyní se ale zdá, že všechny jeho obdivovatelky mají smůlu. Tento atraktivní muž je totiž znovu zadaný. Než k tomu ale došlo, prožil si

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden