Můj čas na kafíčko

Povedou hádky až k rozvodu?

Můj čas na kafíčko

Čas, kdy nemohli hrát, přežili zdárně, teď se ale hereckému páru navršily problémy jiného druhu. Začali mít postupně jiné životní priority.

Zdravý venkovský životní styl, na tom se donedávna David Prachař (62) a jeho stále pohledná manželka Linda Rybová (45) shodli a byli ochotni pro sebe a pro své děti hodně obětovat. Jenže to šlo hladce jen do chvíle, kdy se jim dostávalo peněz.

Zdálo se, že zrovna oblíbení a respektovaní herci David Prachař (62) a Linda Rybová (45) patří mezi ty umělce, kteří mají vyděláno a zdařile zainvestováno, takže se jich žádné pracovní ani jiné převraty netknou, a donedávna to byla i pravda – to třeba David neměl o práci nouzi, a ač dnešní seriály nejsou zrovna věcí jeho srdce, vydělával dost.

Jenže teď končí Slunečná a před sebou má pouze Letní shakespearovské slavnosti, dál to moc dobře nevypadá. S manželkou by se i tak uživili v pohodě, jenže mají tři dospívající děti, Rozárku (18), Josefínu (16) a Františka (13), a ty také něco stojí, když nepočítáme kroužky, tak zejména slečny středoškolačky, což ví každý rodič, mají značné nároky na

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden