Můj kousek štěstí

Pověsí svou kariéru na hřebík?

Libuše Šafránková (62), Josef Abrhám (76)

Stále krásná a nepřekonatelná herečka Libuška Šafránová (62) měla nadcházející horké letní dny trávit po dlouhé době před kamerami a po vleklé a zákeřné nemoci, kterou prodělala, se tak znovu vrátit do světa filmu. Kvůli penězům, které se režisérovi chystaného snímku Princ Mamánek, kde měl hrát i Šafránkové manžel Josef Abrhám (76), nakonec nepodařilo sehnat, je dnes všechno jinak. Herec a režisér Jan Budař (38) tak zřejmě vzal národem milované Popelce poslední naději, že bude ještě někdy hrát.

Režisérovi došly peníze

„Nedostali jsme grant, natáčení jsme posunuli o rok. Produkci dělám poprvé a hodně se dozvídám a učím. Obdivuji producenty, kteří dokážou sehnat peníze na natáčení a vyrobit pak film,“ říká Budař o svém novém filmu, který se tedy zatím natáčet nebude. Přitom oslovil kromě Šafránkové a Abrháma i spoustu dalších hvězdných hereček a herců velkých jmen, které teď musí „propustit.“ „ Herecké obsazení je pro mě splněným snem,“říkal ještě před pár měsíci Budař. Zda mu však herci řeknou ano i napřesrok je velmi nejisté.

Velký návrat na scénu se nekonná!

Libuška Šafránková, která se po velmi náročné operaci plic a překonání zákeřné rakoviny na svou novou roli královny v pohádkovém příběhu velmi těšila, už příště roli přijmout nemusí. A další role šitá přímo na míru a navíc ve společnosti svého manžela už možná přijít nemusí. Uvidíme ještě někdy Libušku před filmovou kamerou? Nebo snad svou kariéru pověsí kvůli zamítnutí státního grantu a nezodpovědnosti režiséra Budaře definitivně na hřebík?

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden