Moje šťastná hvězda

Povolání baviče už prý pověsil definitivně na hřebík

Moje šťastná hvězda

Pod maskou dobráckého strýčka prožil hudebník život plný vášní a milenek, s nimiž má dokonce nemanželské děti!

IVAN MLÁDEK (79) brzy oslaví osmdesátku. Jeho vzhled nenápadného chlapíka je velmi matoucí, protože je nejen úspěšný, ale navíc si zvládl založit po sedmdesátce rodinu s dvěma dětmi.

Pro většinu Čechů je Ivan Mládek (79) synonymem skvělé zábavy. Jeho písničky nás bavily v časech, kdy nad kulturou vládla cenzura stejně jako po sametové revoluci. Hudebník jich sice napsal na šest stovek (a dodává, že asi za 250 z nich se opravdu nestydí), ale tou nejslavnější je jednoznačně proslulý Jožin z bažin.

Toho milují i za našimi hranicemi, například v Polsku, kde se dokonce při jedné prezidentské předvolební kampani objevily transparenty s nápisem Jožin prezidentem. V Rusku se tato píseň dočkala dalších verzí a v Německu se jí dokonce

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden