Moje šťastná hvězda

Požádá brzy svou přítelkyni o ruku?

Jednou už Vladimír Polívka (33) zasnoubený byl. Tehdy mu to ale nevyšlo. Podaří se mu to tentokrát dotáhnout do zdárného konce? Sám má prý pořádný strach, že by to opět nemuselo vyjít.


Herec Vladimír Polívka (33), známý například ze seriálu Slunečná či Polda, si užívá období doslova zalité sluncem. Nejenže se mu daří pracovně, ale i v osobním životě konečně nalezl své vytoužené štěstí.


Jeho partnerka Magdalena na něm může oči nechat, a když se spolu naposledy objevili ve společnosti, neodtrhli od sebe ruce. Nakonec to nevydrželi a proběhl i vášnivý polibek! Za svou lásku se tak rozhodně nestydí.


Jedny zásnuby už proběhly


Několik předchozích vztahů už českému milovníkovi žen nevyšlo, a tak se dlouho bál znovu bezhlavě zamilovat. Dokonce už byl jednou zasnoubený! Z plánované svatby ale rychle sešlo.


Tehdy se zasnoubil s herečkou Karolínou Krézlovou (35), a to před celým sálem Národního divadla. Jejich cesty se ale rozešly dřív, než stihli dojít k oltáři.


Po relativně krátké známosti se s ženou, která údajně okouzlila i sportovce Usaina Bolta (36) nebo zpěváka Saméra Issu (37), rozešel to léto, kdy se měli brát.


Krézlová se tehdy stáhla z veřejného dění a událost odmítla komentovat, lze tak předpokládat, že už se zřejmě viděla ve slavné rodině.


Našel tu pravou?


Teď to ale vypadá, že to Polívka, který nezapře francouzské geny své maminky Chantal Poullain (66), myslí opravdu vážně a našel tu pravou. Strach, že by další zásnuby mohly dopadnout katastrofálně, ho ale neopouští.


Jeho nová láska také velmi dobře snáší zájem médií a hrdě pózuje všem fotografům na premiérách, což je něco, co herec vedle sebe opravdu potřebuje. Pár tvoří více než rok.


Nedávno se přitom spekulovalo o jeho románku s mladou zpěvačkou Elizabeth Kopeckou (28), když si bůhvíproč zahrál v jejím videoklipu. Předpokládat, že by měla umělkyně tolik peněz, aby se mu to vyplatilo finančně, by bylo spíše bláhové.


Jak to ale vypadá, spekulacím je konec a mladou dvojici nic neohrozí. A kdoví, třeba vztah brzy posunou dál. A nemusí jít jen o zásnuby, ale třeba rovnou o založení rodiny.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden