Můj čas na kafíčko

Požádejte strom o sílu, a budete ji mít

Můj čas na kafíčko

Je třeba obejmout ten pravý strom, který je typický pro vaše sluneční znamení.

Už moudří Keltové věděli, že stromy nám dávají sílu a dokážou léčit. A tak i my prcháme před ruchem města do náruče přírody, kde cítíme, že můžeme načerpat potřebnou energii. Hvězdy vám neklamně poradí, který strom je pro vás ten správný.

Beran - Dub

Odvaha a vnitřní síla – to jsou znaky člověka zrozeného ve znamení Dubu, který neohroženě vystupuje na obranu těch slabších. Odolný dub svou vitalitou propůjčuje svým zrozencům jedinečnou sílu a příval smělosti i odvahy, zvlášť v období jara, kdy se ve stromech uvolňuje obrovská přírodní energie.

Býk - Jilm

Statný strom se štíhlým a krásným kmenem symbolizuje přitažlivé lidi s duševním klidem a pohodou. Jsou ctižádostiví a pracovití. Bývají nároční a nestrpí kolem sebe žádné vady a chyby. Dokážou se dobře ovládat, své emoce a problémy rafinovaně skrývají před zvědavým okolím.

Blíženci - Habr

Jeho zrozenci dbají o svůj vzhled, rádi vynikají a milují pochvalu. I v lásce chtějí prožít něco neobyčejného a vymykajícího se běžné normě. Milují

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden