Můj kousek štěstí

Poznal, že Boží mlýny melou!

Je synem Veroniky Žilkové (59). Byl by ale raději, kdyby ho veřejnost konečně začala vnímat jinak, než jen jako jedno z mnoha dětí známé herečky.

Vincent Navrátil (24) je totiž také poměrně schopným hercem a pro změnu svého renomé je odhodlaný udělat doslova všechno. Třeba i trošku zalhat, což se mu nedávno pěkně vymstilo.

Se lží nejdál dojdeš?!

Když Navrátil dostal nabídku zahrát si jednu z ústředních postav nového seriálu Boží mlýny, byl nadšený. Ovšem byl tu háček, režisér Jan Hřebejk (53) do role hledal někoho, kdo ovládá francouzštinu, což Vincent rozhodně nebyl.

O roli ale stál tak moc, že neváhal lhát „Když se pan režisér zeptal, zda umím francouzsky, přitakal jsem, že mluvím plynule,“ přiznává mladý herec. Role sice byla jeho, ale za pouhých deset dní se musel naučit mluvit francouzsky tak, aby nikdo nepoznal, že ještě nedávno neuměl ani pípnout.

V tu chvíli mu určitě bylo dobré, že má tolik sourozenců. Jeho starší bratr Cyril (31) totiž několik let žil ve Francii, a jistě tak dal svému mladšímu bráškovi nějaké dobré rady. A evidentně se povedlo, Navrátil v seriálu září a francouzsky mluví celkem věrohodně, což diváci oceňují.

Jednu z mála ženských rolí má v Božích mlýnech Eliška Křenková.

Hrát? Třeba i se zlomeninou!

Hrát jednu z hlavních postav v seriálu, který běží v hlavním vysílacím čase, je splněný sen každého herce. Vincent si ale pro něj musel máknout víc než jen šprtat cizí jazyk. Například si narychlo udělat řidičák na motorku.

A to nebyla poslední překážka, která se mezi něj a Boží mlýny postavila. Měsíc před začátkem natáčení si zlomil nohu, a aby o roli nepřišel, rozhodl se, že to nebude řešit a zlomeninu rozchodí.

Kvůli roli riskoval trvalé následky! Teď mu zbývá jen doufat, že to za to stálo, seriál se dočká pokračování a noha bude v pořádku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden