Můj čas na kafíčko

Poznáte, že vám chlap lže? 

Poradíme vám, jak odhalit lháře podle jeho chování. Teď už si na vás váš drahý ani nikdo jiný s žádnými výmysly nepřijde, protože šalbu a klam prokouknete.

Lháři zaujímají často obranný postoj. Na otázku odpovídají útokem: „Z čeho se mě tu snažíš obvinit?“ Mnohdy se stává, že začnou raději obviňovat oni vás z něčeho jiného, jen aby odvedli pozornost.

Když se po vaší otázce začne vrtět, znamená to, že nemá čisté svědomí. Lhář, který spřádá výmysly, nevydrží v klidu. Když mozek dělá něco, co nechce, tělo se necítí dobře a dává to znát.


Náhle dlouze váhá, než odpoví

Pokud na otázku, zda vám byl nevěrný, neodpoví hned, máte asi problém. Lhářům totiž trvá déle, než odpoví, neboť se snaží rychle vymyslet důvěryhodnou odpověď. Jakmile začne dlouze vysvětlovat, co a jak, je to proto, že se sám chce přesvědčit o tom, že tomu tak je.

Tření ušních lalůčků, nosu či čela znamená, že musí hodně přemýšlet, aby vymyslel slušnou odpověď, rozumějte co nejpřesvědčivější.

Nevydrží váš pohled

Nedokáže se vám dívat do očí a kouká se za vaši hlavu? I časté mrkání ukazuje na to, že něco tají. Pokud polyká dřív, než odpovídá, může i to znamenat, že lže, neboť stres způsobí zvýšenou produkci adrenalinu, který spustí sliny.

Může mu i v krku vysychat a začne odkašlávat. Jestliže mu položíte otázku, na niž se dá odpovědět ano či ne, a on začne větu slovy: „Víš, to se má takhle,“ snaží se získat čas na to, aby zakryl lež.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden