Můj kousek štěstí

Poznejte masážní lávové kameny

Masáž horkými lávovými kameny dokážete navodit báječné pocity úlevy a relaxace. Proto jsou u nás čím dál více populárnější. Pravé lávové kameny, které se přiloží na záda, působí blahodárně na mysl a perfektně uvolňují zatuhlé svaly.

Vibrací a teplem ovlivňují lávové kameny energetické dráhy v těle. Působí povzbuzujícím a zároveň uklidňujícím účinkem na vegetativní nervový systém. Aktivně podporují prokrvení kapilár a urychlují látkovou výměnu.

Svaly jsou totiž mimořádně hloubkově uvolněny. Nejdříve práci s lávovými kameny vyzkoušejte na zádech. Nezapomeňte zkusit teplotu kamenů. Jakmile je dokážete alespoň deset sekund udržet v ruce, mají správnou teplotu.

Malé kameny chladnou rychleji než velké. Po přiložení si ale ověřte reakce masírované osoby, každý je totiž na teplo jinak citlivý. Kameny rozložte po celé délce páteř. Nyní nechte kameny chvíli hřát. Po chvíli uchopte dva horní kameny a přejíždějte s nimi po horní části zad.

Nebojte se trochu přitlačit. Po chvíli kameny vystřídejte. K masáži nemusíte používat jen plochu kamenů, ale i jejich zaoblené hrany. Až po 15 -20 minutách kameny vychladnou, můžete masáž ukončit.Lávové kameny by mělo volně prodávat každé masážní studio.

Před prvním použitím kameny omyjte a pak je vložte do hrnce s horkou vodou. Vařte je 5 minut, aby se dokonale prohřály. Poté je vyndejte na ručník nebo utěrku a nechte kameny na chvíli zchladnout, ale jen do té teploty, kdy už jsou určeny k použití.

Po masáži kameny ihned opláchněte v teplé vodě, nechte oschnout a uložte zpět do originálního obalu, kde vydrží, než je budete zase potřebovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden