Můj čas na kafíčko

Poznejte nevěrníka podle znamení!

Víte, jaké znamení nejčastěji podvádí? Už vás muži v životě hodně zklamali a nechcete, aby se tak stalo znovu? Podívejte se na znamení svého partnera a hned zjistíte, jestli máte doma slušňáka nebo záletníka.

Beran

Citům a vášni poručit neumí. Mnohem rychleji jedná, než přemýšlí. Je ohnivé znamení, je vášnivý a své pudy neumí držet na uzdě. Sám však zálety netoleruje. Pokud se zamiluje, jde bezhlavě za svým cílem a je mu jedno, kolik mostů spálí. Je ovládán svým egem, ale když má dost pozornosti, nemá důvod utíkat.

Býk

K jiné ženě uteče jen, když doma nemá dostatek citu, vášně a mazlení. Je oddaný své lásce. Pokud zjistíte, že měl poměr s někým jiným, můžete si být jistá, že šlo jen o chvilkový sex. V takovém případě hledal nejspíš jen dobrodružství ve svém nudném životě. Bude na vás, jestli mu odpustíte, ale city v tom určitě nebyly.

Blíženci

Kolem sebe dokáže mít spoustu kamarádek, tak pozor, aby vám ho nějaká neulovila. Když se rozhodne být nevěrný, pak to ale není jen kvůli sexu. Fyzické potřeby a vášně u něj stojí až na posledním místě. K záletu se uchyluje jen, když má pocit, že ho doma nikdo neposlouchá, když vás nezajímají jeho záliby a koníčky.

Rak

Moc si nevěří a potřebuje chválit. Bývá věrný a jiné ženy nevyhledává. Když ale zjistí, že se některé líbí a ona mu to dá jasně najevo, potěší tím jeho nejisté ego a nejspíš se do ní bezhlavě zamiluje. Je mu jedno, že ona chce jen krátký úlet. Špatná zpráva pro vás: Pokud vám zahne, nejspíš se o tom nikdy nedozvíte.

Lev

Rád flirtuje s mladými ženami, proto jeho nevěrnické období začíná nejvíce po padesátce. Začne si myslet, že je milovník světa a vyrazí na lov za zajíčky. Chce si neustále dokazovat, že může dostat každou, kterou si zamane. Potřebuje mít zástup ctitelek. Když miluje, nechá je být, ale nesmí po něm žádná vystartovat.

Panna

Nesnáší nevěru a tak vás nepodvede kvůli vášnivé chvilce, ale jen pokud je váš vztah už nenávratně ztracený, s tou druhou si lépe porozumí psychicky a zamiluje se až po uši. Je citlivý a hledá velkou lásku. Už v období vašich hádek se začne poohlížet po spřízněné duši, která ho pochopí a utiší jeho zlomené srdce.

Váhy

Neustále vyhodnocuje, jestli jste pro něj ta pravá. Věrnost u něj nebudete mít zadarmo. Dbá na své zásady a tak není žádný podvodník.  Potřebuje velké množství projevované pozornosti, zájmu a obdivu, aby neměl čas na přemýšlení, co by bylo jinde, kdyby. Má problém říkat ne, což se mu může někdy vymstít.

Štír

Klidně vám řekne, že musí být nevěrný, protože je to jeho přirozený pud a nemůže ho kontrolovat. Je velmi přitažlivý a rád flirtuje, takže ho snadno budete podezírat, ať už něco provedl, či ne. Pokud s ním umíte flirtovat i po letitém manželství, máte vyhráno. Nevěru ale neodpouští, a umí se za ni mstít.

Střelec

Když žije v manželství či vážném vztahu, a je spokojen, obvykle před nevěrou a pokušením dokáže couvnout, protože ho zachvátí panika, co by se stalo, kdybyste mu na zálet přišla. Jeho největší zábava je vášeň a vzrušení. Když mu něco chybí, mockrát se stane, že nevinné flirtování přejde v něco víc.

Kozoroh

Když cítí, že ho nerespektujete a nemilujete, bere nevěru jako odplatu. Patří mezi nejvěrnější znamení a do milostných dobrodružství se příliš nepouští. I když ho sex s jinou ženou samozřejmě láká, většinou zůstane jen u fantazie. Od vás čeká maximální věrnost a v případě selhání vám už druhou šanci nedá.

Vodnář

Když se mu blíží padesátka, začne se bát, že mu život nějak rychle uteče. Pak si chce ještě dokázat, že má dost sil ještě zažít něco dobrodružného. Málokdy ale najde odvahu vášnivý románek prožít. Ve vztahu s vámi se nesmí nikdy nudit. Musíte stále něco vymýšlet, ale vyplatí se to. Žádná vám ho neodvede.

Ryby

Když začne něco ve vztahu skřípat, vyhledá společnost zcela odlišné ženy. Pokud ví, že by mu nevěra mohla zničit vztah, do experimentování se nepouští. Nemá rád komplikace, proto si nejraději užívá se stálou partnerkou. Když mu budete dávat znát, jak je pro vás důležitý, určitě se za žádnou jinou neotočí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden