Moje šťastná hvězda

Poznejte svůj osud z kávy!

Poradíme vám, jak na to

Výklady karet raději nechte na odbornících. K tomu, abyste správně pochopili jejich sdělení, potřebujete perfektně znát význam každé z nich a to chce léta praxe. Jsou mnohem jednodušší způsoby magie, jež vás budou bavit.

Dnes si představíme čtení osudu z kávové sedliny. Co tak může skrývat zbytek kofeinového nápoje, bez kterého si neumíme představit start do nového dne? A jak může fungovat a skrývat v sobě náš osud? Budete se divit, jak je to jednoduché a co všechno se z kávy dozvíte.
Potřebujete k tomu jen mletou kávu, porcelánový šálek světlé barvy, snář a trochu fantazie. Ideální je, když jste doma na tento rituál sami nebo s někým, kdo se soustředí na stejnou věc jako vy a nebude vás tedy ničím rušit.

Do šálku dejte dvě lžičky mleté kávy a zalijte je vroucí vodou. Během popíjení myslete jen na svou otázku a okolnosti, které se jí týkají. Nenechte se nikým rušit Opravdu je ale důležité se soustředit. Nebuďte roztěkaní, pokud vás něco ruší, raději si rituál nechte na jindy.

Je důležité, aby vaše mysl pracovala s otázkou, na které vám záleží. Otázku také musíte myslet vážně. Pokud řešíte životní problém, jako je například rozvod, jistě je to podstatnější než to, jestli máte opustit manžela kvůli milenci, kterého ale vlastně ani nechcete.

Musí jít o zásadní životní zvrat. Blízká budoucnost Poté vezměte šálek do levé ruky a třikrát s ním zakružte proti směru hodinových ručiček, pak ho obraťte na podšálek. Počkejte pár minut, a když je všechna tekutina venku, dejte se do toho.

Sedlina blízko okraje šálku značí blízkou budoucnost. Prostředek šálku je přítomnost a dno šálku minulost. Teď je na řadě vaše představivost. Čísla nebo jejich náznaky představují čas. Je-li číslo velké, znamená měsíce, malé zase značí dny.

Jak číst v sedlině? Za písmeny se schovávají iniciály osob, názvy měst. Symboly, které se vám objeví, si najděte ve snáři, mají stejný význam. Je to jako kdybyste snili s otevřenýma očima, vaše podvědomí tady pracuje.

Teď už záleží na vás, jak dobře si dokážete informace spojit. Lze věštit i z čaje? To je otázka. Ne každý pije kávu a má k ní vztah. Pro lidi, kteří nemají tento nápoj v oblibě, prý věštby ani nefungují. Věštit se dá ovšem prý z čaje, což je specialita na Srí Lance, kde se čaj produkuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden