Můj kousek štěstí

Pozor na Bubníka! To není partner snů

Kdy už Lucka najde toho pravého? Muži se asi bojí úspěšných žen...

Skutečně ji očaroval Gustav Bubník (60)? Poté, co s ním byla na večeři (čaj a sushi) a procházce romantickou noční Prahou, se ti dva dostali do řečí.

Doufejme, že Lucie Vondráčková (42) tuší, na jak tenkém ledě se pohybuje. Pro černovlasého elegána je okouzlit ženu snadné jako facka. Disponuje hlasem jako málokdo, právem dabuje Toma Cruise (59) či Charlieho Sheena (56), a když vám podmanivý hlas Toma Cruise řekne dejme tomu: „Ach, má krásná Lucie, myslím na vás, kudy chodím,“ připraví vás to o dech a možná i o rozum.

Leč každá mince má dvě strany. Absolvent konzervatoře a vynikající dabér, který se už coby roztomilý okatý klouček objevoval před kamerou, má, opatrně řečeno, složitou povahu.

Mnohé o tom vědí bývalé manželky Ilona Svobodová (61) či Soňa Bubníková (61). Nadaný herec nemá buňky pro podnikání, leč i tak mu propadl. Šeptá se, že je po uši zadlužený.

To by nebyl vhodný partner pro milionářku Vondráčkovou. V kuloárech se soudí, že křehká blondýnka v něm vidí staršího kamaráda z branže, s nímž je zábava.

Ovšem pánbůh jí pomáhej, pokud jí slůvka špitaná hlasem Charlieho Sheena zatemnila rozum. „Vysvětli mi, proč musíš lhát i u soudu!“ volala na Bubníka před lety bývalá žena.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden