Můj čas na kafíčko

POZOR NA MUŽE, KTERÝ nikdy neustoupí!

Můj čas na kafíčko

S kým nikdy nehnete? A kteří chlapi jsou dle hvězd ti největší tvrdohlaví paličáci?

Některá znamení horoskopu se nechají lehce ovlivnit, jiná si vyslechnou argumenty a pak možná změní úhel pohledu a ta poslední mají svou hlavu a neustoupí ani o píď. Kteří chlapi patří mezi největší paličáky a měla byste být před nimi ve střehu?

Beran (21. 3. - 19. 4.)

Pokud si něco usmyslí, nepustí se toho a bude vás setrvale přesvědčovat, že právě tak je to nejlepší. Jejich hlava je občas tvrdší než cihlová zeď. Jsou zvyklí dělat si věci po svém a jak se jim zrovna chce. A když je někdo tlačí k přizpůsobení, ukážou mu rázně, jak paličatí jsou a jak marná je to bitva.

Býk (20. 4. - 20. 5.)

Ne nadarmo se říká „zabejčit se“. Býci v sobě mají houževnatou sílu, s níž přetrpí cokoli až do konce. Umějí jedinečně odmávnout argumenty, předstírat, že si je vyslechli, a pak si stejně

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden