Moje chvilka pohody

Prachař je v pasti

Do zapeklité situace se dostal herec Jakub Prachař (33). S modelkou Agátou za svobodna Hanychovou (31) si maloval bezchybnou budoucnost. Snil o společném domě a velké rodině, kterou si s kráskou pořídí.

I když měl k tomuto snu zdárně našlápnuto, realita je o dost jiná. Herec se chytnul do pasti, ze které teď nemůže ven!

Kdo byl komu nevěrný?

Od chvíle, kdy se začalo živě spekulovat o nevěrách Agáty Prachařové a údajný románek vyplul i na Jakuba, je to mezi manželi jako na houpačce. Nejprve se oba na oko tvářili, že je nějaké pomluvy rozhodně nemůžou rozeštvat.

Agáta čelila nařčení, že udržovala tajný poměr s fotografem Dereckem Hardem, podle jehož slov měla dokonce zvažovat odchod od rodiny a slibovala mu společnou budoucnost. K tomu se ještě přidaly spekulace, že má velmi blízko k hereckému kolegovi Jakubovi Štáfkovi (26).

"Divím se, že se to neprovalilo už dávno, všichni viděli, jak se k sobě mají při natáčení na pevnosti Boyard," utrousil člověk z televizního štábu. Bez vroubku nezůstal však ani Prachař.

Zásah tchyně

Ten měl prožít románek pro změnu s hereckou kolegyní ze seriálu Ohnivé kuře, Kristýnou Leichtovou (31). Když ale vyšlo najevo, že Agáta je těhotná a identita otce je nejistá, rozpoutalo se peklo.

Jakub si sbalil kufry a z jejich společného domu na několik dní zmizel. A bydliště opustila i těhotná Agáta, odešla ke své mamince Veroniky Žilkové (55). Do toho se ještě vložila Jakubova matka, herečka Dana Batulková (59), která se měla nabourat Agátě do korespondence a nevěru potvrit.

I když se následně modelce vše dařilo vyžehlit a blýskalo se na usmíření, opět byly rozvodové papíry na stole. Což už se zase změnilo. Odjeli na usmiřovací dovolenou do Itálie! Je tu však jedno velké ale. Prachař totiž nemá na výběr...

Nemá kde složit hlavu

Odejít od Agáty, s níž už je úředně i majetkově svázaný, není pro herce jednoduché. I kdyby se rozhodl manželství utnout a odstěhovat se, vlastně by neměl kam jít. Dům v Suchdole u Prahy je totiž jich obou.

Agáta se zjevně pryč ze svého hnízda nechystá a proč by měl být Jakub tím, kdo vyklidí pole? V domě měl svůj prostor, své soukromí, věci... Teď by měl opustit zázemí, které se svou ženou tak dlouho budoval? Musel by čekat až do skutečného rozvodového řízení a to může trvat hodně dlouho.

Herci tedy nezbývá nic jiného, než se k Agátě stále vracet. Ale kdo ví, třeba se to mezi nimi právě díky tomu definitivně stmelí a všechno se vrátí do zajetých kolejí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden