Můj kousek štěstí

Prachaře považuje Sandeva za kašpara?

Její výrok může znamenat mnohé... Má svérázný smysl pro humor, nebo jen maskuje krizi?

Tohle nevypadá dobře! Smráká se nad vztahem Sary Sandevy a Jakuba Prachaře (39)? Podle dobře informovaného zdroje z okolí páru už to není zdaleka taková idyla jako dřív. O budoucnosti mají ti dva rozdílné představy.

On by se rád ženil, ona si vychutnává profesní úspěchy. Na plese v pražském Obecním domě se kráska s makedonskými kořeny objevila bez přítele. Její vysvětlení budí úžas.

„Kuba je naprosto příšerný tanečník a udělal by mi strašnou ostudu na tanečním parketu, takže se rozhodl zůstat dobrovolně doma,“ sdělila Sara Sandeva (25). Kam se poděla zamilovanost, případně základní slušnost a ohleduplnost?

Je smutné, že Prachař dle rozkazu zůstává doma a jeho atraktivní mladá partnerka vyráží do společnosti, kde ji budou obléhat okouzlující tanečníci a prosit nejen o tanec, ale třeba také o schůzku… Mnozí se diví, kam až tenhle vztah dospěl.

Jako by Sara Kubu považovala jen za kašpara. A že by zrovna on, syn vítězky StarDance Dany Batulkové (64), neuměl tancovat? Tomu se těžko věří, v divadle i během filmování by bez znalosti tanečních kroků neobstál.

Zatímco on o Saře mluví v superlativech, říká o ní, že je nejlepší holka na světě, ona se mu příliš neodvděčila. Vypadá teď jako podpantoflák.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden