Můj kousek štěstí

Pracovitá, ale bez partnera!

Řekněme, že má ještě chvíli čas... Ale ono to utíká, milá Natálie!

Vysoké pracovní tempo si patrně vybralo svou daň. Natálie Halouzková (21) hraje v seriálu ZOO, s tanečním souborem předvádí moderní tanec a do toho studuje Karlovu univerzitu. A nedávno přidala také účinkování v muzikálu.

Rozjela cosi jako jízdu za velkou slávou, měla by si však dát pozor, aby právě kvůli tomu netrpěla nedostatkem lásky. Tu totiž podle všeho aktuálně postrádá.

A bez lásky nejde žít, jak známo... Jak se ukázalo, její vztah se sympatickým partnerem Benediktem Š., s nímž chodila několik let, už je minulostí.

Štěpán Benoni je od roku 2013 šťastně ženatý.

Nevydržel to?

Rozhodla se snad herečka zahodit dlouholetý vztah a dát raději přednost kariéře? Nebo zkrátka partner nevydržel věčně sedět doma sám a čekat, až si na něj vytížená seriálová hvězda milostivě udělá čas? Je nutno si přiznat, že na něco takového by měl málokterý muž trpělivost.

A vzhledem k tomu, že Benedikt nepochází z umělecké branže, lze si snadno domyslet, že vztah s rozlítanou herečkou mohl být nad jeho síly. O jejich rozchodu se ostatně spekulovalo už dlouho, vzhledem k tomu, že Halouzková se v posledních měsících na internetu chlubila spíše fotkami s přáteli a kolegy, než zamilovanými snímky, ty už totiž zřejmě neměla s kým pořizovat.

Další bude z branže?

Těžko odhadnout, jak rychle se usměvavá zrzka bude chtít hnát do dalšího vztahu. Není pochyb, že ctitelů má jistě dost. Tentokrát by ale možná stálo za zvážení, zda dalšího partnera nevybrat raději v řadách svých kolegů.

Mělo by to hned několik výhod. Chápal by její rozpoložení a rozuměl by její práci, měli by společné známé a to nejlepší, vzhledem k tomu, že je Natálie věčně v jednom kole, mohli by se potkávat alespoň v práci. A to se vyplatí!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden