Moje šťastná hvězda

Pracují spolu na prvním miminku?

Týden společné dovolené v New Yorku je oba rozzářil. Pracovali snad ONDŘEJ GREGOR BRZOBOHATÝ (39) a DANIELA PÍSAŘOVICOVÁ (43) v Americe na miminku?


Společná dovolená je něco, co každý vztah prověří. Podle informací ze zákulisí českého showbyznysu byla Daniela Písařovicová (43) před odletem do New Yorku jako na trní. Týden v daleké zemi po boku milovaného muže je sice fajn, ale stát se může naprosto cokoli.


Neměla však její nervozita i jiný důvod? Někteří lidé z okruhu jejich známých totiž hovoří o tom, že partneři by si moc přáli společné dítě. Zapracovat na něm v New Yorku by se tak zdálo naprosto logické.


Zdá se, že jsou na rodinu již připraveni.

Život bez miminka jí přijde prázdný

Proti tomu sice hraje skutečnost, že Daniela má v současnosti rozdělanou celou řadu projektů. Na druhou stranu, kdy otěhotnět, když ne teď? Třiačtyřicet let už jí nikdo neodpáře. Navíc se v jednom rozhovoru nechala nedávno slyšet, že jí život bez miminka přijde prázdný.

Stane se brzy jeho sen skutečností?

V Show Jana Krause zase řekla, že otcem jejího dítěte by měl být člověk, který není ženatý a je vtipný. což Ondřej Gregor Brzobohatý (39) samozřejmě splňuje. On se přitom na roli tatínka moc těší.

To prý bylo mimochodem i jedním z hlavních důvodů, proč zkrachovalo jeho manželství s Taťánou Kuchařovou (34).  Bývalá Miss World se podle všeho ještě na mateřství příliš necítila, ačkoli později tvrdila, že to bylo všechno trochu jinak.

Brzobohatého nadšení pro případnou rodinu dokazuje i fakt, jak šťastný byl před několika měsíci na vystoupení pro Fond ohrožených dětí.

Doslova prohlásil, že se mezi tolika dětmi cítí úplně v pohodě a že občas klidně může být na stejné mentální úrovni jako ony. Pokud se něco nezvrtne, dá se předpokládat, že k Brzobohatému a Písařovicové brzy přiletí čáp.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden