Můj kousek štěstí

Práskl fešný doktor do bot?

Idyla se hroutí

Už i vrabci na střechách si rozpustile cvrlikají, že se půl roku trvající milostný románek chýlí ke konci. Rebelka i lékař zjišťují, že se jeden bez druhého obejdou.

Dala Agáta Hanychová (37) svému pohlednému chirurgovi kopačky? Šeptá se, že se k tomu schyluje. Rebelka se totiž ve společnosti ukazuje především s dětmi anebo se svou žalem zlomenou maminkou Veronikou Žilkovou (60), které poskytuje útěchu v souvislosti s jejím zpackaným manželstvím.

Ale kde zůstal fešák doktor? Proč už se dobře vyvinutá tmavovláska nechlubí společnými fotografiemi? Že by se z ní přes noc stala tajnůstkářka, skoupá na informace o soukromém životě? No tak to ani náhodou, vždyť výprodej soukromí je rebelčin největší koníček!

Vážná krize?

Podle zdrojů z Agátina blízkého okolí vypovídá skutečnost, že už lékaře předvádí světu na sociálních sítích daleko méně, o vážné krizi. Nelze vyloučit, že ji doktor má už plné zuby. A Agáta má plné zuby doktora.

Není zvyklá na dlouhodobé vztahy, přičemž s Andrejem Nikovem chodí půl roku, to je pro ni jako pro jiného zlatá svatba. Je tvrdohlavá, zvyklá dělat, co ji napadne. Se surfováním v Izraeli je konec, neboť Martin Stropnický (65), její nevlastní tatínek, velvyslanec ČR v Izraeli, má milenku a bere roha.

A tak se Agáta vrhá na wakeboarding, spočívající v jízdě na prkně taženém lodí nebo vlekem. „Jedu do Německa wakeovat, voda bude mít šest stupňů,“ hlásí. Že by ji lékař doprovázel? To sotva, nejspíš nemá na hlouposti čas.

Hlavně prsa

Dvojici zřejmě spadly z očí růžové brýle. Ona zaznamenává, že partner je až příliš často v práci, on si nejspíš všiml, že si jeho přítelkyně libuje v povrchních zábavách, jež ho v žádném případě neoslovují.

Před časem spokojeně prohlásil, že se mu Agáta moc líbí, a nejvíc její prsa. Jenže ta jsou, stejně jako Agáta, málokdy doma. Jezdí surfovat, wakeovat, lovit chlapy a tak. Tak kdy vyjde pravda najevo?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden