Můj kousek štěstí

Práskne ženich do bot?

Před víc než třemi lety požádal Anetu o ruku. Stalo se to v divadle. Když se blondýna ukláněla a hřměl závěrečný potlesk, objevil se na jevišti její tělocvikář. Sál ztichl, Anetě tekly slzy štěstí.

Kdeže loňské sněhy jsou! Aneta si tu chvíli vybavuje, jako by se to stalo včera. Komedie Magor skončila, herci se radovali z potlesku a Anetin přítel Ondřej Rančák (36) zvolal: „Promiňte, ale tohle prostě musím udělat!“ Přiletěl na jeviště kotoulem, rozbalil se, poklekl před svou krásnou blondýnkou a požádal ji o ruku.

Diváci ani nedýchali, čekali, co dívka zamilovanému ctiteli odpoví. Řekla ANO. Lidé jásali, tohle se v divadle nestává často. „Každému bych přála takové štěstí, jaké teď prožíváme,“ slzela kráska. „Svatbu do roka a do dne asi nestihneme, ale to nám nevadí.“

Kde je ženich?

V tom se nemýlila. Svatbu do roka a do dne dvojice skutečně nestihla. Žádost o ruku se ve zmíněných divadelních kulisách odehrála v předjaří roku 2017, což znamená, že od té doby uplynulo hodně vody. Nejen to, představitelka Gábiny Pumrové ze seriálu Ulice stihla svému hbitému příteli porodit Bena (2)Antonii, které je půl roku.

Aneta by se očividně vdávala, až by brečela. K tomu ovšem potřebuje kromě občanského průkazu, prstýnků a svědků i další podstatnou věc: ženicha. Avšak tělocvikář jako by zapomněl, k čemu se ne tak dávno zavázal.

Po zlém to nejde

„Ani nevím, jestli to po tak dlouhé době ještě platí,“ mučí se pochybnostmi Aneta. „Byla jsem z mých kamarádek první zasnoubená, ale asi se budu vdávat jako poslední.“ Nač fitness trenér čeká?

Byl by slepý, kdyby neviděl, že mamince jeho dvou dětí život na psí knížku nevyhovuje a že se trápí. Nezapomněla ani na to, jak sportovce nachytala při psani erotických esemesek jiným ženám. Není divu, že by si donchuána k sobě ráda připoutala sňatkem. Násilím ho na radnici ale nedostane. Možná by mohly zatlačit děti...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden