Můj čas na kafíčko

Přátelství s výhodami. Je to pro vás?

Zklamala jste se a máte chlapů plné zuby? Uvažujete o kamarádovi, s kterým občas strávíte hezký večer a pak ho pošlete domů? Proč ne, ale zvládnete to?

Už nehledáte partnera pro život, chcete jen někoho, s kým si občas někam zajdete a sem tam spolu strávíte i noc? Hlavně už se nechcete vázat city, za které ani jeden z nich nestojí. V tom má přátelství s výhodami několik plusů.

Nemusíte brát ohled na nikoho jiného, sama si děláte, co chcete. Když máte náladu, zavoláte kamarádovi. Jakmile zase toužíte být sama, jednoduše sama být můžete. Žádné vysvětlování, omlouvání se, žádné city, a už vůbec ne ty zraňující...

Kdo nejvíc tlačí na pilu?

Než však s tímto vztahem budete souhlasit, ujistěte se, že k němu necítíte víc, než byste měla. Nebo on k vám. Když se do nezávazného vztahu zaplete láska, může z toho být problém. Jeden chce vztah, druhý naopak.

Většině nezadaných, starších mužů kamarádky s výhodami vyhovují. Jenže u dam je situace jiná. Ženy se ale řídí emocemi, a tak většina žen po čase zatouží přesunout se z postele spíš do vztahu.

Šance na lásku? Mizivá!

Pokud doufáte, že se do vás přítel po čase zamiluje, můžete se velmi spálit. Proto než se do toho pustíte, nastavte si hranice. Domluvte se, kolik času spolu budete trávit, jak často se budete vídat.

Promluvte si o tom, co vlastně chcete: Nezávazný vztah, protože nikoho nehledáte nebo hledáte dočasnou „výplň“ pro osamělé večery, než si najdete stálého partnera? Raději se dohodněte předem, vyhnete se tak možné žárlivosti nebo zraněnému egu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden