Moje sladké tajemství

Pravda o drsné závislosti

Slováček naznačil, že Dáda možná skončí jako Iveta!

Kdy tahle válka skončí? Mezi manželi Dádou Patrasovou (65) a Felixem Slováčkem (78) se rozhořel nový spor, týkající se jejich vztahu, zpěvaččina popíjení a společného pracovního projektu, který by měl podle zpěvačky brzy vzniknout.

Vše začalo nedávným vyjádření zpěvačky, kdy si pochvalovala, jak se manžel stará o jejich vilu na pražských Vinohradech a po rozchodu s milenkou Lucií Gelemovou (38) je prý doma častěji než kdy dřív. Slováček tato tvrzení naprosto popírá. „Zase se ožrala a povídá nesmysly. Rozhodně nejsem doma, nevrátil jsem se k ní,“ prohlásil drsně.

S Lucií nechtěl dítě, proto prý šli od sebe.

Je jako Bartošová?

Jeho žena si podle něj nepřipouští, že má problém. Jejich dcera Anička (25) na ni měla dokonce třikrát volat záchytku. Celá rodina má přitom o Patrasovou strach.

Felix o Dádě zrovna pěkně nemluví, když zmiňuje demenci.

„Jestli to takhle půjde dál, bude to její konec a umře. Je to pak cesta Ivety Bartošové,“ tvrdí muzikant. O tom, že by měli společně koncertovat, nic neví a považuje to za vzdušné zámky, které si Patrasová staví. Je smutné, že celá věc došla až takhle daleko.

Mohlo se jí něco stát

Patrasová si stále vede svou, že žádnou pomoc nepotřebuje a občasná sklenička ještě nikoho nezabila. Asi zapomněla na autonehodu, kterou před pár lety způsobila. Tehdy jí policie údajně naměřila dvě promile a jen zázrakem se nikomu nic nestalo.

Jestli jsou slova o alkoholismu manželky pravdivá, možná by se jí místo veřejných útoků měl pokusit pomoct, a ne ji shazovat. Navíc obzvlášť donedávna nemocnou Aničku hádky rodičů poznamenaly a stres léčení rozhodně nepomohl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden