Můj kousek štěstí

Pravda o jejích láskách

Vendula Pizingerová (44)

Po devíti letech přichází vdova po slavném hudebníkovi a producentovi Karlu Svobodovi (†68) , dnes už potřetí vdaná paní Vendula Pizingerová (44) s překvapivým přiznáním. Její první a nejznámější manžel, který spáchal sebevraždu a zanechal tak ji i synka Jakuba (11) napospas osudu, prý často mluvil o tom, že chce svůj život ukončit. Vendula teď poprvé v životě veřejně přiznala, že Svoboda o své sebevraždě skutečně několikrát hovořil.

Svoboda vyhrožoval smrtí

„Věřila jsem, že se zabil, protože tím předtím vyhrožoval,“ popsala až nyní vdova po slavném hudebníkovi moment, kdy se dozvěděla o oné hrůzné události. Nebrala prý tehdy jeho vyhrůžky vážně. „Je těžké posoudit, do jaké míry jsou tyhle věci demonstrativní a teatrální a do jaké míry jsou pravdivý. Ale Karel někdy chodil s pistolí a mířil na sebe,“ vzpomíná na děsivou minulost dnes konečně znovu šťastně vdaná vdova po hudebním géniovi Pizingerová. Zakladatelka Nadace Kapka Naděje, která už roky pomáhá postiženým a nemocným dětem, však prozradila i svá další vztahová tajemství. „Měla jsem švába na mozku a chtěla jsem se zbavit toho, že jsem vdova,“ říká Vendula o důvodech, kvůli kterým si necelý rok po sebevraždě svého prvního muže brala majitele obchodu s nábytkem Patrika Auše (37).

Auš jí prý mlátil

Vztah s mladším a povahově odlišným podnikatelem však nevydržel ani tři roky a až nyní se Vendula přiznává k tomu, že došlo bohužel i na domácí násilí. Právě to bylo hlavním důvodem, proč skončilo i její druhé manželství. Svobodová se poté věnovala hlavně své nadaci a když se v jejím životě konečně objevil nový muž, bylo to pro všechny velké překvapení. Snad proto, že už jí není dvacet, neváhala a svou velkou životní lásku – o 16 let mladšího syna své dobré kamarádky Josefa Pizingera (28) si loni vzala za svého třetího muže. Mají prý toho společného víc než by se mohlo zdát.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden