Můj kousek štěstí

Pravda o jejím konci v Ulici!

Od okamžiku, kdy Tereza Bebarová (44) oznámila svůj konec v Ulici, neřeší fanoušci nekonečného seriálu nic jiného. Většina z nich dokonce volá velmi hlasitě po tom, aby neodcházela a zůstala. To ovšem zřejmě není ani v nejmenším v moci představitelky Světlany Nyklové.

Za jejím odchodem totiž není podle našich informací její osobní rozhodnutí nýbrž tvrdý konkurenční boj a nelítostné vydírání.

Spolupráce s konkurencí

Tereza nespolupracuje jen s televizí Nova, ale objevovala se rovněž ve velmi sledované show Peče celá země, kterou vysílala Česká televize. Herečka moderovala celou první řadu a chystá se i na tu druhou. To se ale podle všeho nelíbí vedení Novy.

Zatímco pro fanoušky byl konec v Ulici Bebarové jako blesk z čistého nebe, ona prý komplikace už dlouho tušila a svůj nucený odchod předpokládala. „Producenti jí vyčítali spolupráci na Peče celá země. Jde o úspěšný projekt a vadí jim, že v něm Tereza vystupuje,“ uvedl zdroj ze zákulisí nováckého seriálu.

Bojí se tvrdých následků?

Na přímou otázku, zda Bebarová v Ulici skutečně po patnácti letech končí kvůli pořadu o pečení u konkurenční televize, odpovídala herečka vyhýbavě. Nechtěla informaci potvrdit, ovšem ani ji nevyvracela. Navíc uvedla, že do očí jí přímo nikdo nic neřekl, jen jí prostě doporučili, aby odešla.

Za sebe ale prý Tereza může uvést, že ona má svědomí naprosto čisté. V době, kdy podepisovala účinkování v pořadu Peče celá země, jí na Nově smlouva končila, a navíc jí bylo řečeno, že moderování na konkureční televizi nikomu nevadí.

Všechno to vypadá jako by se Bebarové chtěl někdo zbavit. Možná si to myslí i sama herečka, nahlas to však nevysloví. Zřejmě má obavy, aby si tím nezpůsobila další komplikace.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden