Můj kousek štěstí
Pravda o vztahu s Hanzlíkem
Utajený románek?
Pravda o vztahu s Hanzlíkem

Už mnoho let se spekuluje, co mezi nimi bylo. Nebo snad stále je? Nyní vyplouvají na povrch zajímavé informace.

Daniela Kolářová (76) patří mezi nejobsazovanější české herečky, dnes září například v seriálu Zlatá labuť. V jejím životě je přesto celá řada tajemství. Jedno z největších se týká herce Jaromíra Hanzlíka (75).

Natočili toho spolu opravdu hodně, jednu dobu byli prakticky nerozluční. Ani jeden z nich však jakýkoli románek nepotvrdil. Přesto je celá řada indicií, které naznačují, že mohou oba jen úspěšně mlžit.

S Hanzlíkem tvořili pár v řadě filmů i divadelních představení, tvůrcům jejich vzájemná přitažlivost neušla.

Důvod rozvodu?

Nebylo by divu, když spolu v 70. letech natáčeli jeden film za druhým, byli oba zadaní. Hanzlík žil s Janou Brejchovou (83), Kolářová byla vdaná za režiséra a herce Jiřího Ornesta (†70).

Dá se tedy předpokládat, že ani jeden z nich by neměl zájem na tom, aby se cokoli provalilo. Ovšem, když se herečka po čtrnácti letech manželství rozváděla s Ornestem, kolovaly řeči o tom, že v krachu manželství měl prsty právě románek s Hanzlíkem. „Lidé si mysleli své, neměli jsme jak to ovlivnit,“ říká dnes Kolářová.

Zamotané avantýry

Podle názorů některých pamětníků naopak ovlivnit mohli celkem mnoho. Podle některých informací měli mít k sobě opravdu blízko a jen to šikovně skrývali a popírali. Možná jsou to jen divoké spekulace.

Práci už si dnes pečlivě vybírá. Na roli v seriálu Zlatá labuť po boku Petra Kostky ale ráda kývla.

Třeba si ale někteří lidé stále dobře vzpomínají, co viděli a slyšeli… Nebyl by to však jediný románek, který prožila. Herečka totiž poprvé rozvedla svého o deset let mladšího kolegu Martina Stropnického (66), který kvůli ní opustil svou první manželku Lucii Borovcovou (66).

Bylo to ale zbytečné, romance mezi ním a Danielou Kolářovou stejně dlouho nevydržela. Paradoxně se po několika letech oba ke svým partnerům vrátili a v obou případech z toho byla druhá svatba. S tím rozdílem, že Stropnický se s Borovcovou později znovu rozvedl, ale Kolářová s Ornestem už zůstala.

Je zřejmé, že si herečka ráda užívala života a přízně mužů. Rozhodnutí, jak se vztah bude vyvíjet, ale možná nechávala vždy na partnerech. V případě Stropnického by prý akceptovala, kdyby jí řekl, že vztah nemá smysl.

Jak je to dnes?

Dohoda tak klidně mohla padnout i s Hanzlíkem. Některá odvážná tvrzení dokonce říkají, že pro sebe mají slabost dodnes, ale už se neodváží navázat tam, kde kdysi skončili.

Zatímco herečka po smrti manžela zůstala sama, Hanzlík partnerku má, už řadu let žije s Lenkou Kozlovou. Na staré časy s Kolářovou ale rád zavzpomíná…

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz