Novinky
Můj čas na kafíčko
Právě vychází Velký Horoskop 2025
Právě vychází Velký Horoskop 2025

Většina roku 2024 už je za námi a do toho nového nám zbývá už jenom pár měsíců. Někteří z vás možná budou bilancovat, co se podařilo a co ne, jiní už možná s napětím čekají a ptají se, co jim přinese rok 2025.

Čeká nás bouřlivý rok

Jaké události nám přinese pohyb planet v roce 2025 a co čeká jednotlivá znamení? Saturn se bude ještě pohybovat v Rybách, ale na čas se přesune do znamení Berana. Rok 2025 bude bouřlivý a přinese mnoho velmi zásadních společenských, ale také osobních změn. Bude to zásadní rok, který se bude týkat rodiny, rodinných vztahů.

Odhalte své přednosti

Klasický horoskop, ve kterém většinu znamení zastupují zvířata, známe asi každý. Prastarý hebrejský nebo také židovský horoskop využívá dvanáct kmenů a lidské smysly. Nepředpovídá budoucnost, ale zabývá se pouze charakteristikou jednotlivých lidí. Co všechno o vás prozradí starodávný hebrejský horoskop, který vychází ze jmen izraelských kmenů?

Jaké je vaše životní číslo?

Pokud věříte v sílu čísel a vesmírnou energii, kterou nesou, pak by právě numerologie mohla být klíčem k odhalení tajemství vašeho osudu. Přečtěte si, co vás čeká v roce 2025 podle vašeho životního čísla.

Tak buďte připraveni na všechny výzvy a jděte svému štěstí naproti! Přejeme vám příjemné čtení.

Titul zakoupíte ZDE

reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz