Můj kousek štěstí

Přebere Simona Lewandowská partnera své kolegyni?

Vojtěch si teď možná bude chtít užívat nabyté slávy a přízně žen, toho by Simona mohla chytře využít...

Rivalita mezi herečkami není nic neobvyklého. Tentokrát je ale ve hře mnohem víc. Máme před sebou další milostný trojúhelník?

Nové seriálové krásky začínají zjevně pálit ostrými. Jen co si hvězda Dobrých zpráv Sára Rychlíková (23) konečně našla partnera, už aby se bála, že jí ho přebere jiná. Řeč je o herečce ze seriálu Pan profesor, Simoně Lewandowské (23).

Měla políčeno?

Blondýnka si zjevně potrpí na kolegy z branže. Už jsou to tři roky, co se rozešla s hercem Zdeňkem Piškulou (24), známým mimo jiné ze seriálu Vyprávěj, a zdá se, že od té doby stále nemůže najít dalšího vhodného partnera. Má snad na lásku moc vysoké nároky?

Když randila s Piškulou, měl herec tehdy slušně rozjetou kariéru − vyhrál taneční show StarDance, objevil se v seriálech Lajna či Dáma a Král. To jeho milé nepochybně lichotilo, možná to budou právě úspěšní muži, pro které má Simona slabost.

A možná právě proto jí padl do oka Vojtěch Vodochodský (28), který jde poslední dobou z role do role. Září v seriálech O mě se neboj či Dobré zprávy. To je nepochybně pro mnohé dámy lákavá partie.

A ještě před pár týdny bychom mohli předpokládat, že se štěstí usměje právě na Lewandowskou. Tím spíš, že se herec ke krásné kolegyni tulil na tiskovce televize. Ovšem pokud si dělala nějaké šance na vztah, tak ty už jsou pryč.

Neobstála v konkurenci, herce totiž mezitím klofla Rychlíková, která s ním ve zmíněných seriálech hrála. A je jasné, že brunetka, která také byla dlouhý čas bez partnera, se teď bude hodně snažit, aby jí vztah vyšel.

Trojúhelník?

To může být pro Lewandowskou špatná zpráva. Objevily se totiž dohady, že se díky Vodochodskému, který je poslední dobou dost v kurzu, chtěla dostat dál i ve své kariéře.

Možná se ale tak snadno nevzdá, a tak je možné, že se schyluje k zajímavému milostnému trojúhelníku. Pokusí se blondýnka přítele své kolegyni vyfouknout? Možná má šanci.

Jiné volby

Jeho čerstvá láska k Rychlíkové nemusí být ještě tak hluboká, aby se nedala šikovně podkopávat. Simona tak sice prohrála bitvu, ale rozhodně ne válku. Ovšem, i kdyby jí tenhle boj nevyšel, pořád má dost náhradních variant.

I jí se totiž začíná slibně rozjíždět kariéra. Možná tedy brzy dojde k tomu, že ztrácet čas s Vodochodským nemá smysl, když se nabízejí jiné partie. Navíc ji nyní čeká nový seriál Zlatá labuť, a tam jistě bude řada perspektivních mužských kolegů...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden