Moje šťastná hvězda

Přebral Slováček Krampolovi múzu?

Se saxofonistou Felixem Slováčkem (79) již bylo spojováno tolik žen, že je snad nelze ani spočítat.


Před pár dny se ale muzikant objevil ve společnosti s kráskou, která je v českém showbyznysu dobře známá. Na tiskové konferenci k jeho nadcházejícím 80. narozeninám se kolem něj až nápadně točila mladá herečka Kateřina Bláhová (27).


Ta přitom  ještě donedávna obrážela společenské akce s Jiřím Krampolem (84). A v kuloárech se šušká, že jejich vztah nebyl jen přátelský. Přebral mu ji snad chronický záletník?


Co spolu mají?


„Já mu to hlásit nebudu. To musí Katka,“ nechal se na to konto slyšet muzikant, kterému se prý na sexy zrzce líbí především její dlouhé vlasy. Kromě toho si nešlo nevšimnout, jak se ti dva k sobě na zmiňované akci měli.


Slováček je prý z Bláhové úplně vedle a Patrasová má kvůli tomu šílet.

Bláhové prý zase na starších mužích imponuje to, že jsou to gentlemani. „Umí se k ženě chovat líp než mladí kluci,“  tvrdí Kateřina. Není tedy divu, že si Slováčku přízeň hned získala.

Co na to ale říká Krampol, který je Slováčkovým dlouholetým kamarádem? „Je to herečka, potřebuje být vidět,“ svěřil prý chladně.

Z jeho chování je znechucená

A pak je tu samozřejmě ještě Slováčkova manželka Dagmar Patrasová (66). Ta je údajně z chování svého muže už natolik znechucená, že neví kudy kam.

Avšak jak se zdá, Slováčkovi na tom, co si myslí Patrasová, příliš nesejde. Bláhová není první ani poslední ženou, po které zálibně pokukuje. Nepřerostou ale jejich sympatie v něco víc?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden