Moje šťastná hvězda

Před čím tak utíká?

Doma to v poslední době nemá mít snadné.

Vnadná JITKA ČVANČAROVÁ (43) je v poslední době víc v práci než doma. Je to tím, že už si s manželem PETREM ČADKEM (42) nemá co říct?


Přijde o manžela? Tak tuto otázku si teď okolí Jitky Čvančarové (43) pokládá nejčastěji. Začalo se totiž proslýchat, že mají mít doma krizi, kterou už asi jen tak něco nespraví. Petr Čadek (42) má být na svoji ženu prý pořádně naštvaný. Údajně se mu nemá líbit, že má rozjednaných několik projektů, kvůli kterým není skoro vůbec doma.


Vyústí jejich údajné neshody v manželskou krizi?

Snažila se zaměstnat manžela

Možná je to ale všechno úplně jinak. Přednedávnem se totiž Jitka měla snažit dohodit nějakou tu práci i svému miláčkovi. Ten si asi myslel, že by se mohl opět uplatnit v soutěži StarDance, kde v minulosti vystupoval a kde kdysi soutěžila i jeho žena.

Tam o něj ale zájem neprojevili, a tak mu nezbývá nic jiného než si kšeft hledat jinde. A možná proto je na svou manželku tolik naštvaný, neboť se cítí asi poníženě.

Ruku na srdce, asi žádný muž není zrovna dvakrát rád, když jeho partnerka vydělává víc peněz než on. Co ale bude dělat? Zatím se očividně musí pořádně otáčet jen vnadná Jitka. Tím to ale zjevně nekončí.

Marek se měl nechat už několikrát slyšet, že se mu Jitka líbí.

Jenom žárlí?

Je známo, že Čadek na svoji lásku žárlí, a to dost. Už v minulosti u nich měly probíhat hádky hlavně kvůli jejím kolegům, kteří mu podle všeho nedali spát. V současné době mu má dokonce vadit i to, že se hodně stýká s mladšími kolegy ve Tváři, hlavně tedy s Markem Lamborou (25).

Mladý herec sice randí s Andreou Bezděkovou (27), to mu ale nebrání v tom, aby v zákulisí vyznával sympatie přírodou obdařené Jitce. Jednou se měl nechat slyšet, že se mu herečka a zpěvačka líbí. Petr to nejspíš zjistil, a tak teď tropí své ženě žárlivé scény.

Pokud to tak je, není se ani čemu divit, že Čvančarová raději utíká do práce, než aby trávila čas doma s manželem, který jí vyčítá každý nevinný pohled na kolegu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden