Můj čas na kafíčko

Před kamerou chytal Sean Connery zločince, doma mlátil ženu!

Můj čas na kafíčko

Aby si vydělal peníze, musel stát jako nahý model před studenty!

Skotský herec Sean Connery (†90) se proslavil rolí agenta Jamese Bonda. Jeho první manželka později odhalila, že byl bohužel drsňákem i tam, kde se to nehodilo.

V červenci roku 2000 se v Edinburghu konal slavnostní hodinový obřad. Během něho byl anglickou královnou Alžbětou II. (95) pasován na rytíře jeden z nejslavnějších filmových herců všech dob, Sean Connery (†90). O něčem podobném se mu půl století předtím, když se ještě protloukal všelijak, určitě nesnilo.

Z mlékárny na vojenskou loď

Sean to opravdu neměl snadné. Ve svém životopise nemusel moc přikrašlovat, jak se ze dna společnosti vyškrábal až na vrchol, protože to tak opravdu bylo. Pocházel z dělnického prostředí a musel brzy nechat školu, aby vydělával peníze.

Pracoval jako mlékař, pak to zkusil u královského námořnictva. Odtamtud musel ze zdravotních důvodů odejít. Vystřídal nejrůznější dělnické profese, ale dělal i neobvyklé věci. Stával jako nahý

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden