Můj čas na kafíčko

Před kolegou alkoholikem musela Květa Fialová utéct zpátky na Slovensko!

Můj čas na kafíčko

Na druhém manželovi oceňovala, že obětoval svůj intimní život!

V posledních letech už žila uzavřená do svého světa. Předtím se o něj ale dlouhá léta Květa Fialová (†88) dělila se svými diváky a bylo to velice příjemné sdílení.

Smrti se Květa Fialová nebála. V jednom z posledních rozhovorů před třemi lety, které poskytla, řekla: „Žádný strach necítím a neřeším, kdy zaklepu bačkorama. Představa smrti je pro mě úžasná.

Čeká mě něco, co ještě neznám.“ V ničem se neomezovala, říkala, že spoléhá na přírodu. Nevadilo jí o smrti a umírání mluvit. „Chodím hodně do domova důchodců nebo do hospiců,“ prozradila. „Oni jsou tam rádi, že je před smrtí někdo navštěvuje. Jdu tam, kdykoliv mám čas.“

Možná to bylo tím, že život dal Květě pár tvrdých lekcí, tu hlavní asi v citlivé době dospívání. Díky tomu si k němu vybudovala nadhled a hledala to, co ho přesahuje, hlavně

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden