Můj kousek štěstí

Před svatbou si ženu nechal schválit odborníkem

Můj kousek štěstí

Milostný život geniálního herce Luďka Soboty by bez nadsázky vydal na román. Vždyť jak sám říká, je to sukničkář a náručí mu mělo projít na tisíc žen.

V mládí platil za nezkrotného bouřliváka a proháněl jednu slečnu za druhou. V jeho síti uvízlo prý i mnoho slavných krásek. „To přiznávám. S některými to byl vztah kratší. S jinými to bylo třeba zase jen na jednu noc,“ rozpovídal se před více než dvěma lety Sobota na oslavě svých půlkulatin v Semaforu.

Dnes už je ale všechno jinak a divoká hercova léta odvál čas. Po svém boku má už více než čtyřicet let svou ženu Adrienu, která prý občas přimhouří oko nad tím, když se její manžel otočí za pěknou ženou.

Sobota poznal svou ženu na Staroměstském náměstí během natáčení komedie Hodinářova svatební cesta korálovým mořem. Adriena tam tehdy v rámci své praxe na

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden