Moje sladké tajemství

Předem domluvený „rozchod“?

Je nekonečná telenovela „Vémolalela“ jen reklamní trik?

Obvinění z nevěry, hádky, facky a útěk z domova, který zůstal otevřený, ačkoli se v něm pohybují nebezpečná zvířata. Takové pozdvižení vyvolala údajná nevěra Lely Ceterové (32). Jak je možné, že je Karlos Vémola (36) relativně v klidu?

Začalo to tím, že Karlos Vémola (36) nahrál na sociální síť video, aby světu sdělil, že s jeho vztahem s Lelou (32) je konec. Důvodem měla být její nevěra s kamarádem Karlose, jakýmsi panem Kaiserem, kterému měl dát Karlos facku.

Lela vrátila prsten od ctitele a poslušně se vrátila domů.

Jenže pak se mělo ukázat, že Kaiser není tím sokem, že Lela ve svém telefonu jen narychlo přepsala jméno údajného milence, aby Karlose zmátla. Takže se Vémola omluvil, že to tedy pan Kaiser nebyl. Akorát je zvláštní, že si to chlapci nevyříkali při tom pohlavku...

Už jednou od Vémoly odešla.

A když jsme u fackování. Lela obvinila Karlose, že ji napadl. Jenže pak s ním odjela do Dubaje, aniž by se ho bála. Dnes prohlašuje, že nevěrná nebyla a že za ní pouze dolézal Vémolův kamarád a podle indicií jde opět o pana Kaisera.

Karlos se měl ke všemu vyjádřit ve své Karlos show, a protože kvůli zranění nemůže zápasit, někteří se domnívají, že reklamně těží právě na této zamotané kauze.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden