Moje šťastná hvězda

Předstírá fungující vztah?

Už několik let se DÁDA PATRASOVÁ (65) prezentuje jako zadaná panička. Všechno je to ale možná jen jedno velké divadlo.


Je to nějaký ten rok, co je herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (65) ve spokojeném vztahu s italským krasavcem Vitem (51). Všem bylo ale kdysi divné, že v době, kdy její manžel Felix Slováček (77) oznámil, že je šťastně zadaný s Lucií Gelemovou (38), chvilku poté to samé zveřejnila i Dagmar.


„Jen si vymýšlí, aby si Felix nemyslel, že na ni vyzrál,“ nechala se slyšet jeho partnerka. Byla by ale schopná kvůli tomu tolik let předstírat vztah s cizincem?


Ital, přítel Vito měl kápnout božskou, jak to mezi nimi opravdu je.

Žárlila na něj!

Patrasová je známá hlavně svými excesy, které po provalení nevěry začala provádět. Nejčastější z nich byla její sebeprezentace na sociálních sítích, kde prý jeden čas natáčela videa pod vlivem alkoholu.

A nezůstalo pouze u toho. Jednou totiž řídila opilá a havarovala, pak přišly na řadu výroky o tom, jak spolu s Felixem stále fungují jako manželé, a to především v posteli, a mnoho dalšího. Co udělá příště? Zhrzená žena mnohdy udělá vše pro to, aby se náležitě pomstila, a toho je Dáda zářným příkladem.

Lidé v jejím okolí si myslí, že se dodnes nedokázala přenést přes fakt, že ji Slováček opustil a je s milenkou šťastný. Říká se, že její údajný partner Vito, je pouze její dobrý přítel, jenž s ní předstírá, že tvoří pár.

S Italem jsou jen přátelé

Sám se tím měl pochlubit hned několika známým. Z našeho zdroje víme, že se  vůbec nestýkají a už si ani nemají tak často volat. Jediné, o co Patrasové má údajně jít, je, aby s ní chodil do společnosti. Jedině tak si všichni budou myslet, že spolu tvoří skutečný pár.

Herečka by měla s tímhle divadlem ale skončit, Slováčka tím stejně znovu nezíská. Přitom se stačí jen rozhlédnout a mohla by mít na každém prstu hned několik milenců. Do takového bodu ale zjevně ještě nedospěla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden