Moje sladké tajemství

Preiss ji nechá uštvat?

Poté, co mu byla oporou, by si také zasloužila péči.

S manželem si Martina Preissová (45) prošla mnoha problémy. Jak se ale zdá, ještě není všem zdaleka konec. Herečka se ani nemá komu svěřit a podpory se zřejmě nedočká.

Po letech se konečně může věnovat své kariéře. Martina Preissová (45) úplně kvete a je na ní vidět, že je ráda mezi lidmi. Už nějaký čas natáčí seriál Slunečná a nedávno na obrazovce zazářila v seriálu Anatomie života.

Manžele Preissovy syn dost potrápil.

Ale není to tak dávno, co si prožila peklo na zemi. U manžela Martina (48) se objevily deprese, které bohužel léčil alkoholem. Před Vánocemi 2014 se měl dokonce pokusit o sebevraždu. Po hádce vyrazil s nožem do lesa a jen díky pohotové Martině, která zavolala policii, nedošlo na nejhorší.

Po letech zase hraje.

Martin skončil na psychiatrii a další roky se s větším či menším úspěchem snažil dostat z nejhoršího. Dnes už se nebojí o problémech mluvit, což svědčí o tom, že už je snad vše na dobré cestě.

Kamarádky odepsala

Herec se zase vrátil do práce, nedávno se objevil v Sestřičkách Modrý kód a další role na něj bezpochyby čekají. Martina v tom vidí šanci, jak by si mohla trochu oddechnout a věnovat se zase sama sobě.

Jenže k tomu nemá moc příležitostí. Nedávno přiznala, že se její život smrskl jen na rodinu a na kamarádky jí čas vůbec nezbývá. Nejlepším přítelem je prý její manžel.

Tomu se ale určitě nemůže svěřit se vším, s čím by chtěla. Celá domácnost včetně péče o syny Šimona (9) a Matouše (12) je na ní a už by si možná také chtěla odpočinout a nechat se hýčkat. Jenže to Preisse nenapadne.

Neměla to s ním vůbec lehké

Ti dva se do sebe zamilovali v roce 2002, když byli oba zadaní. Ona byla vdaná za dirigenta Romana Válka (45) a Preiss měl s manželkou Klárou dnes už dospělou dceru Viktorku (21).

Martinu si tehdy musel tvrdě obhájit i před rodiči Janou (73) a Viktorem (74) Preissovými. Po všem, co s ním herečka vytrpěla, by jí však dnes už měli jenom děkovat a možná svého syna ponouknout k tomu, aby ženu vzal třeba alespoň na dovolenou, nebo jí jinak ulevil od starostí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden