Moje šťastná hvězda

Překazila jim nemoc plány?

Už poměrně dlouho mluví manželé Vojtěch (36)Tatiana (43) Dykovi o tom, že by se nebránili dalšímu dítěti.


K synům Aloisovi (9), Františkovi (16)Cyrilovi (13) by v ideálním případě mohla přibýt ještě malá princezna, kterou si měla herečka již dávno vysnít. „Jestli se rozhodneme jít do toho znovu, tak myslím, že ji mít budeme,“ svěřila filmová hvězda.


Čas ale neúprosně ubíhá a Dykové se stále nekulatí bříško. Není se proto čemu divit, že se fanoušci ptají, co za tím je. Vždyť kdykoli mluvila o tom, že by si ještě přála mít dcerku, aby trochu rozbila tu nadvládu mužů, která doma panuje, vypadala velmi natěšeně. 


Další dítě nebude?


S ohledem na její vážné zdravotní problémy před lety vyvstává otázka, zda právě ty nestojí za tím, že se manželé nestali znovu rodiči. Herec, který exceloval v seriálu Pan profesor, se nechal slyšet, že když jeho žena onemocněla zánětem mozkových blan, obrátil se jim život vzhůru nohama.


Před její nemocí oba extrémně pracovali a příliš nenaslouchali signálům, které jejich tělo vysílalo. Je tedy klidně možné, že pokud měla herečka sebemenší pochybnosti, že by další těhotenství nezvládla, raději se vysněné dcery vzdala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden