Můj čas na kafíčko

Překazila Randová Zounarovi svatbu?

O svatbě herce ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Martina Zounara (55) se znenadání přestává mluvit.

A to je přitom se svou mladší partnerkou, psycholožkou Kateřinou Kantovou (42), už nějakou dobu zasnoubený. Má v tom snad prsty hvězda seriálu Ulice Martina Randová (50), o které se ví, že si na Zounara už mnoho let myslí?

Martin Zounar (55).

Randová je se svým hereckým kolegou spojována už opravdu dlouho a není žádným tajemstvím, že kdyby v minulosti projevil zájem, vrhla by se do jeho náruče.

Jako by si stále myslela, že ho získá

Kdykoli se na něj novináři Randové zeptají, je na ní vidět, že je to nejdůležitější muž v jejím životě. A bylo by vlastně až zvláštní, kdyby na takové pouto Kateřina Kantová nežárlila.

A dost možná právě to je překážkou k tomu, aby s Martinem Zounarem skončili před oltářem a slíbili si věčnou lásku. Možná si Kantová myslí, že i když by se stala hercovou manželkou, stále bude v jejich životě někdo třetí a nebudou mít na pěstování své lásky dostatek soukromí a klidu.

Zakáže mu přítelkyně Randovou vídat?

Není divu, že se poslední dobou spekuluje o tom, jak jednou přijde okamžik, kdy si bude muset Zounar vybrat, které z žen svého života dá přednost. Jestli to bude jeho současná partnerka, kterou si chce vzít, nebo kolegyně a kamarádka, která s ním tráví čas už mnoho let.

Dlouho se totiž mohl vymlouvat na to, že jsou omezeni koronavirem. To už je ale samozřejmě hudba minulosti, a tak je opradu zvláštní, že minimálně místo a datum svatby podle našich informací oblíbený herec a jeho snoubenka stále nemají.

Umí se jen vymlouvat?

„Když se něco odloží, tak už se to odkládá neustále,“ říká Zounar. Ale kdoví, co je na tom pravdy. Daleko pravděpodobnější jsou spekulace o tom, že v jejich vztahu opravdu není něco v pořádku. Takovým drbům se sice Zounar rád s kyselou tváří zasměje, ale možná to je jen proto, že se nemá odvahu podívat pravdě do očí.

Je tedy asi v jeho zájmu o velký den svého života začít opravdu usilovat a zajistit, aby nastal co nejdřív. Nebo mu Kantová také může utéct za jiným, a místo svatby bude smutný rozchod. Tedy možná to, na co potají celou dobu hvězda Ulice čeká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden