Moje šťastná hvězda

Překoná Brenda rakovinu?

Slavná herečka bojuje o život

V 90. letech byla SHANNEN DOHERTY (45) hvězdou první velikosti. Mezinárodní popularitu jí zajistil seriál Beverly Hills 902 10. Dnes už je její život pouze smutnou vzpomínkou zlatých časů.

Herečka Shannen Doherty z kultovního seriálu o životě americké zlaté mládeže patřila k největším rebelkám z dívčího tria seriálových kamarádek Brendy, Kelly a Donny. Čím víc stoupala popularita seriálu, tím větší ale s Shannen byly problémy. Na večírcích byla častěji než doma a flámovala tak vydatně, že maskéři měli problém zakrýt kruhy pod očima, s nimiž přicházela na natáčení – pozdě a s pořádnou kocovinou. Tvůrci seriálu se jí mstili tím, že z Brandy pomalu vytvářeli nesympatickou postavu, kterou začali fanoušci Beverly Hills 902 10 doslova nesnášet. Problémové hvězdičky se nakonec zbavili úplně tak, že Brendu poslali studovat do Londýna. Tím ale divoká jízda Shannen ani zdaleka neskončila. Alespoň v soukromém životě. Možná, že právě na tato divoká léta herečka pokorně vzpomínala v nemocnici, když podstupovala chemoterapii. Shannen totiž vloni lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Od té doby se temperamentní černovláska, známá také ze seriálu Čarodějky, se zákeřnou rakovinou statečně pere.

Psychicky na dně

Štěstí se však dlouho nedrželo ani dalších dvou krásek ze seriálu Beverly Hills 902 10, JENNIE GARTH (44) a TORRI SPELLING (43) alias Kelly a Donny. Zatímco Shannen vinou rakoviny přišla nejen o vlasy, ale i o prs a má metastázy v celém těle, v její kolegyni Jennie Garth už by jen málokdo dnes hledal někdejší sexsymbol Kelly, o jejíž srdce bojovali Brandon s Dylanem. Z oplácané matky tří dětí je dnes neatraktivní a dvakrát rozvedená žena, která už o sebe očividně nedbá a hereckou kariéru raději pověsila zcela na hřebík. Třetí z někdejší slavné seriálové trojky, herečka Tori Spelling se sice díky plastickým operacím a milionovém dědictví po svém otci – producentském magnátovi AARONU SPELLINGOVI (†83) - navenek udržuje k světu, ale štěstí ji stojí pěkné peníze i úsilí. Aby si udržela svého druhého manžela, DEANA McDERMOTTA (50), rodí jedno dítě za druhým a odpustila mu i nevěru, kterou dokonce probírala ve své reality show. Pár se přitom utápí v dluzích, které čítají sedm milionů dolarů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden