Moje šťastná hvězda

Překoná vztah další tvrdou zkoušku?

Moje šťastná hvězda

Od té doby, co Přemek Forejt chodí s Evou Burešovou, jeho věhlas prý pomalu, ale jistě upadá. A co víc? Poslední dobou je druhým spíš pro smích.

V době, kdy se EVA BUREŠOVÁ (28) a PŘEMEK FOREJT (34) poznali, byl šéfkuchař na vrcholu své kariéry. Zdá se ale, že jeho hvězda už není tak zářivá. Co to bude znamenat pro jejich vztah?

Show Tvoje tvář má známý hlas před necelými dvěma lety celkem překvapivě změnila Evě Burešové (28) od základu život. Právě tehdy se totiž seznámila se svým současným partnerem, uznávaným šéfkuchařem Přemkem Forejtem (34), který na sebe upozornil především jako porotce oblíbené kulinářské soutěže MasterChef.

Zatímco ona byla seriálovou hvězdou, on zářil nejen coby výjimečný kuchař, avšak ukázal, že je také skvělý muzikant a zpěvák. Ostatně Forejt se nikdy netajil tím, že se rád ukazuje. To se mu splnilo a díky Burešové je ve středu zájmu víc než kdy dřív.

Má to ale i svou stinnou stránku. S přibývajícími články v novinách a fotografiemi v časopisech jako kdyby stále víc upadala jeho kariéra. Říká se, že se až moc

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden