Moje šťastná hvězda

Překonali manželskou krizi?

Bývalé partnerky potvrdily, že život s Trávníčkem není vůbec žádný med!

Na první pohled se zdálo, že manželství PAVLA TRÁVNÍČKA (70) a jeho ženy MONIKY (35) je ideální. Ve skutečnosti je to ale prý jinak a nedávná krize byla jen třešničkou na dortu.


Všechny překvapilo, když se Pavel Trávníček (70) dostavil v druhé polovině července na pohřeb Libuše Šafránkové (†68) v doprovodu své manželky Moniky (35).


O vážné manželské krizi, která měla vypuknout někdy začátkem letošního roku, totiž už dávno není pochyb. Ostatně sám herec problémy ve vztahu přiznal.


Co se tedy stalo, že Monika souhlasila a byla mu v tak těžkou chvíli oporou? Je snad krize zažehnána a rozvod se nekoná? Nebo šlo jen o divadlo pro veřejnost?


Vztah s hercovou manželkou nikdy nepotvrdil.

Podivné okolnosti jejich vztahu

Nejprve se na sociální síti Divadla Pavla Trávníčka objevila informace, že se Monika rozhodla žít se svým údajným milencem Janem Svěceným (60) i se synem Maxmiliánem (4), a zanedlouho poté u manželů musela zasahovat policie, kterou zavolala sama Trávníčková.

Měla prý strach o muže a syna. Ovšem objevily se také informace o tom, že se celá událost měla stát docela jinak. Mluvčí policie totiž uvedl, že šlo o prověření oznámení o narušení občanského soužití mezi partnery.

Zdá se tedy, že šlo spíš o hodně ostrou hádku. „Máme s Monikou problémy,“ potvrdil Trávníček s tím, že mu vadí, když jeho žena dělá panu Svěcenému koncerty díky sponzorům z jeho kontaktů. Navíc mu prý má vyhrožovat, že už svého syna neuvidí.

Předstírá, že je obětí své ženy?

Jenže jaká je pravda? Sám herec totiž každou chvíli tvrdí něco jiného. Jednou si zničený stěžuje na manželku a vzápětí tvrdí, že je v jejich vztahu všechno v naprostém pořádku a za vším stojí závist okolí. Navíc sám Trávníček má máslo na hlavě.

Není žádným tajemstvím, že bývalé partnerky na něm nenechaly nit suchou a shodly se na tom, že život po jeho boku rozhodně není žádný med. „Pavel Trávníček byl princ. Já si vzala prince, vono se taky s princema hrozně blbě žije,“ uvedla bývalá manželka herce Simona Stašová (66).

Své by prý mohla povyprávět také Helena Dytrtová (59), kterou měl Trávníček během jejich vztahu dokonce fyzicky napadnout. „Několikrát jsem se musela nechat ošetřit na pohotovosti,“ řekla s tím, že když se napil, choval se nepříčetně. Potýká s podobnými problémy také Monika? Pokud ano, nebylo by divu, že volá policii a chystá se od něj odejít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden